Royal Sales International

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Royal Sales International distrübütör ve alıcıları yani ürün ve tüketiciyi bir araya getirmeye çalışan homeworking (evde çalışılan) bir şirkettir. 1992 yılında Hırvatistan'da kurulan şirket ev hanımlarının ilgisini çekmiştir. Şu an 9 ülkede (Hırvatistan, Slovenya, Bosna-Hersek, Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Bulgaristan, Macaristan ve Türkiye) faaliyet göstermektedir. 1998 yılından beri Türkiye'dedir.

Isveç'te üretilen mikrofiber temizlik bezlerini pazarlayan şirket kişilere deterjansız ve sağlıklı bir temizlik şansı sunmaktadır. Şirket zamanla büyüyünce ürün portföyünü genişletmiştir. Ürünlerinin arasında titanyum tencere ve tavalar, biofoton ürünler, silikon ürünler, bakım kremleri, saç dökülmesini önleyen şampuanlarında bulunduğu yaklaşık 120 adet ürünü bulunmaktadır.

Şirket "İNFO" adlı dergiyle ürünlerini tanıtmakta ve distrübütörlerine ulaşmaktadır. Şirketin Türkiye Şubesi İstanbul Merter'de bulunmaktadır. Şirketin özel bir internet sayfası bulunmamaktadır ancak distrübütörler ürünleri tanıtmak amacıyla kendilerine ait internet sayfaları kurmuşlardır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]