Ragtime bestecileri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jump to navigation Jump to search

Bu maddede ragtime bestecileri listelenmiştir.

Klasik ragtime bestecileri (1940'dan önce)[değiştir | kaynağı değiştir]

Modern ragtime bestecileri (1940'dan sonra)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Jasen pages 253, 255
  2. ^ "Felix Arndt". The Unconservatory. 24 Temmuz 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130724100348/http://www.unconservatory.org:80/celam/arndtbio.html. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  3. ^ Jasen page 148
  4. ^ Jasen pages 222, 225
  5. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r "Male Ragtime Composers Biographies and Information". Bill Edwards. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160507155329/http://www.perfessorbill.com/ragtime4.shtml. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  6. ^ Jasen pages 46, 47
  7. ^ a b c d "Female Ragtime Composers Biographies and Information". Bill Edwards. 30 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141230145100/http://www.perfessorbill.com:80/ragtime4a_alt.shtml. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  8. ^ Jasen pages 190, 192
  9. ^ Jasen pages 226, 227
  10. ^ Jasen pages 139, 140
  11. ^ Jasen pages 49, 50
  12. ^ Jasen pages 52, 53
  13. ^ Jasen pages 101, 103
  14. ^ http://www.ragpiano.com/comps/chrstnsn.shtml
  15. ^ Jasen pages 174, 175
  16. ^ Jasen pages 216, 218
  17. ^ Jasen pages 55, 57
  18. ^ "Rev. Gary Davis". AllMusic. 21 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151121161654/http://www.allmusic.com:80/artist/rev-gary-davis-mn0000464017. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  19. ^ Jacobs page 96
  20. ^ "Fischer, Ernst". Magdeburg Biographical Dictionary. University of Magdeburg. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120306014601/http://www.uni-magdeburg.de/mbl/Biografien/1028.htm. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  21. ^ "George Hamilton Green". The Percussive Arts Society. 30 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140530035355/http://www.pas.org:80/experience/halloffame/HamiltonGreenGeorge.aspx. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  22. ^ "Gene Greene--Singer of "King of the Bungaloos"". Tim Gracyk. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303231054/http://www.gracyk.com/genegreene.shtml. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  23. ^ Jasen pages 104, 105
  24. ^ "Ernest Hogan". American Vaudeville Museum. 25 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141125205449/http://www.vaudeville.org:80/profiles_A_H/index_files/Page543.htm. Erişim tarihi: February 28, 2013. 
  25. ^ Jasen pages 34, 35
  26. ^ Jasen pages 178, 179
  27. ^ Jasen pages 38, 41
  28. ^ Jasen pages 242, 243
  29. ^ Jasen pages 82, 87, 89
  30. ^ Jasen pages 59, 60
  31. ^ Jasen pages 198, 199
  32. ^ Jasen pages 122, 126
  33. ^ Jasen pages 143, 144
  34. ^ Jasen pages 106, 109
  35. ^ Jasen pages 182, 184
  36. ^ Jasen pages 228, 229
  37. ^ ""Blind Willie" McTell (1898-1959)". New Georgia Encyclopedia. 1 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20130201181707/http://www.georgiaencyclopedia.org/nge/Article.jsp?id=h-875. Erişim tarihi: February 18, 2013. 
  38. ^ Jasen page 231
  39. ^ Jasen page 180
  40. ^ Jasen pages 187, 188
  41. ^ Jasen pages 150, 151
  42. ^ Jasen page 232
  43. ^ Jasen pages 111, 113
  44. ^ Jasen pages 249, 250
  45. ^ Jasen pages 195, 223
  46. ^ "Walkin' on de Rainbow Road". 6 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151006061508/http://imslp.org/wiki/Walkin%27_on_de_Rainbow_Road_(Stults,_Robert_Morrison). Erişim tarihi: 2014-09-10. 
  47. ^ Jasen pages 185, 186
  48. ^ Jasen pages 153, 154
  49. ^ Jasen pages 28, 29
  50. ^ Jasen pages 247, 248
  51. ^ Jasen page 156
  52. ^ Jasen pages 61, 62
  53. ^ Jasen page 285
  54. ^ Jasen pages 288, 289
  55. ^ Jasen pages 267, 268
  56. ^ Jasen pages 272, 273
  57. ^ Jasen pages 269, 270
  58. ^ Jasen page 282