Powerpuff Girls (dizi, 2016) bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Powerpuff Girls (2016 TV serisi) Bölümleri Listesi sayfasından yönlendirildi)
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste Cartoon Network'te yayınlanmış olan Powerpuff Girls (1998) adlı çizgi dizinin tekrar yapımı olup Amerika'da 4 Nisan 2016'da, Türkiye'de ise 25 Nisan 2016 tarihinde yayınlanmaya başlayan aynı adlı çizgi dizinin bölüm listesidir.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
1 39 4 Nisan 2016 (2016-04-04) 24 Aralık 2016 (2016-12-24) 25 Nisan 2016 (2016-04-25) 19 Aralık 2016 (2016-12-19)
2 43 3 Mart 2017 (2017-03-03) 13 Mayıs 2018 (2018-05-13) 10 Haziran 2017 (2017-06-10) 16 Mart 2018 (2018-03-16)
3 40 13 Mayıs 2018 (2018-05-13) 16 Haziran 2019 (2019-06-16) 4 Haziran 2018 (2018-06-04) Bilinmiyor
Kısa bölümler Bilinmiyor 15 Şubat 2016 (2016-02-15) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor
Özel bölüm 30 Haziran 2016 25 Kasım 2016 (Cartoon Network Türkiye Youtube kanalı)
31 Aralık 2016 (Televizyon)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Hikaye Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi İzleyici
(milyon)
11"Escape from Monster Island"Canavar Adası'ndan KaçışJaydeep Hasrajani & Grace KraftHaley Mancini & Jake Goldman4 Nisan 2016 (2016-04-04)25 Nisan 2016 (2016-04-25)1.51[1]
22"Princess Buttercup"Prenses ButtercupKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini & Jake Goldman4 Nisan 2016 (2016-04-04)26 Nisan 2016 (2016-04-26)1.51[1]
33"The Stayover"Pijama PartisiJaydeep Hasrajani & Grace KraftHaley Mancini & Jake Goldman5 Nisan 2016 (2016-04-05)2 Mayıs 2016 (2016-05-02)1.31[2]
44"Painbow"GökkuşağıJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini & Jake Goldman6 Nisan 2016 (2016-04-06)2 Ağustos 2016 (2016-08-02)1.18[3]
55"Horn Sweet Horn"BorazanJulia Vickerman & Diego MolanoEmily Brundige, Haley Mancini & Jake Goldman7 Nisan 2016 (2016-04-07)28 Nisan 2016 (2016-04-28)1.26[4]
66"Man Up"Erkek GücüKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini & Jake Goldman8 Nisan 2016 (2016-04-08)9 Mayıs 2016 (2016-05-09)1.56[5]
77"Bye Bye, Bellum"Güle Güle BellumKyle Neswald & Benjamin P. CarowSteve Szlaga, Haley Mancini & Jake Goldman11 Nisan 2016 (2016-04-11)29 Nisan 2016 (29 Nisan 2016)1.18[6]
88"Little Octi Lost"Kayıp Küçük OctiGrace Kraft & Vi NguyenHaley Mancini & Jake Goldman12 Nisan 2016 (2016-04-12)3 Ağustos 2016 (2016-08-03)1.21[7]
99"Strong Armed"Ağır SilahlıPatrick McEown, Leticia Abreu Silva, Alicia Chan & Grace KraftHaley Mancini13 Nisan 2016 (2016-04-13)23 Mayıs 2016 (2016-05-23)1.17[8]
1010"Power Up Puff"Power Puff GücüRoque Ballesteros, Kenn Navarro, Udomphorn Rau, Corrine Wong, Clara Yan & Joshua ZinmanGina Ippolito, Haley Mancini & Jake Goldman14 Nisan 2016 (2016-04-14)25 Nisan 2016 (2016-04-25)1.03[9]
1111"Tiara Trouble"Taç SorunuJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini & Jake Goldman15 Nisan 2016 (2016-04-15)27 Nisan 2016 (2016-04-27)1.18[10]
1212"The Wrinklegruff Gals"İhtiyar KızlarAndreas SchusterEmily Brundige, Haley Mancini & Jake Goldman21 Nisan 2016 (2016-04-21)16 Mayıs 2016 (2016-05-16)1.21[11]
1313"Arachno Romance"Örümcek RomantizmiJulia Vickerman & Diego MolanoJake Goldman28 Nisan 2016 (2016-04-28)5 Ağustos 2016 (2016-08-05)1.32[12]
1414"Puffdora's Box"Puffdora'nın KutusuJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini5 Mayıs 2016 (2016-05-05)8 Ağustos 2016 (2016-08-08)1.02[13]
1515"Blue Ribbon Blues"Mavi Kurdele HayalleriAlicia Chan,Grace Kraft & Heather MartinezHaley Mancini & Jake Goldman12 Mayıs 2016 (2016-05-12)15 Ağustos 2016 (2016-08-15)1.17[14]
1616"Frenemy"Düşman KardeşKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini & Jake Goldman19 Mayıs 2016 (2016-05-19)22 Ağustos 2016 (2016-08-22)1.15[15]
1717"Once Upon a Townsville"Bir Zamanlar TownsvilleKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini26 Mayıs 2016 (2016-05-26)9 Kasım 2016 (2016-11-09)1.26[16]
1818"Man Up 2: Still Man-ing"Erkek Gücü 2: Erkeksi TavırlarJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman30 Mayıs 2016 (2016-05-30)11 Kasım 2016 (2016-11-11)1.20[17]
1919"Viral Spiral"Virüs SalgınıJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini9 Haziran 2016 (2016-06-09)10 Kasım 2016 (2016-11-10)1.35[18]
2020"Bubbles of the Opera"Operadaki BubblesJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini16 Haziran 2016 (2016-06-16)29 Ağustos 2016 (2016-08-29)1.37[19]
2121"Sister Sitter"Kız Kardeş BakıcısıJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman23 Haziran 2016 (2016-06-23)5 Eylül 2016 (2016-09-05)1.36[20]
2222"Odd Bubbles Out"İstenmeyen BubblesJulia Vickerman & Diego MolanoJake Goldman1 Eylül 2016 (2016-09-01)8 Aralık 2016 (2016-12-08)0.95[21]
2323"Presidential Punchout"Başkanlık YarışıJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini & Jake Goldman8 Eylül 2016 (2016-09-08)14 Aralık 2016 (2016-12-14)1.08[22]
2424"Cheep Thrills"Heyecan Dolu Bir GeceHilary Florido & Vi NguyenHaley Mancini & Jake Goldman15 Eylül 2016 (2016-09-15)8 Kasım 2016 (2016-11-08)0.82[23]
2525"Fashion Forward"Moda RüzgarıAlicia Chan & Grace KraftJake Goldman19 Eylül 2016 (2016-09-19)7 Kasım 2016 (2016-11-07)0.88[24]
2626"In the Garden of Good and Eddie"Eddie'nin BahçesiAlicia Chan & Grace KraftHaley Mancini20 Eylül 2016 (2016-09-20)14 Kasım 2016 (2016-11-14)0.76[25]
2727"Road Trippin'"YolculukKyle Neswald & Benjamin P. CarowJake Goldman & Haley Mancini (ek olarak)21 Eylül 2016 (2016-09-21)15 Kasım 2016 (2016-11-15)0.83[26]
2828"The Big Sleep"Büyük UykuJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman22 Eylül 2016 (2016-09-22)16 Kasım 2016 (2016-11-16)0.91[27]
2929"The Secret Life of Blossom Powerpuff"Blossom Powerpuff'ın Gizli YaşamıPhil Allora, Scott Bern, Gleb Sanchez-Lobashov & Corey BoothHaley Mancini & Jake Goldman23 Eylül 2016 (2016-09-23)17 Kasım 2016 (2016-11-17)0.79[28]
3030"Halt and Catch Silico"Dur ve Silico'yu YakalaKyle Neswald & Benjamin P. CarowJake Goldman6 Ekim 2016 (2016-10-06)18 Kasım 2016 (2016-11-18)0.98[29]
3131"Secret Swapper of Doom"Gizemli TuzlukJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman & Haley Mancini13 Ekim 2016 (2016-10-13)5 Aralık 2016 (2016-12-05)0.91[30]
3232"Rainy Day"Yağmurlu Bir GünAlicia Chan & Grace KraftHaley Mancini20 Ekim 2016 (2016-10-20)6 Aralık 2016 (2016-12-06)0.81[31]
3333"The Squashening"Su KabağıAlicia Chan, Grace Kraft, &Scott BernHaley Mancini and Jake Goldman27 Ekim 2016 (2016-10-27)9 Aralık 2016 (2016-12-09)0.90[32]
3434"Electric Buttercup"Gitarist ButtercupKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini28 Kasım 2016 (2016-11-28)7 Aralık 2016 (2016-12-07)0.84[33]
3535"Professor Proffed"Profesör Koruma AltındaJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman29 Kasım 2016 (2016-11-29)12 Aralık 2016 (2016-12-12)0.81[34]
3636"Poorbucks"Fakir MorbucksAlicia Chan & Grace KraftHaley Mancini & Jake Goldman30 Kasım 2016 (2016-11-30)13 Aralık 2016 (2016-12-13)0.77[35]
3737"Snow Month"Kar AyıKyle Neswald and Benjamin P. CarowHaley Mancini1 Aralık 2016 (2016-12-01)4 Ağustos 2016 (2016-08-04)0.94[36]
3838"Somewhere Over the Swingset"Salıncağın Üstünde Bir YerdeJulia Vickerman & Diego MolanoHaley Mancini2 Aralık 2016 (2016-12-02)15 Aralık 2016 (2016-12-15)0.86[37]
3939"People Pleaser"İyilik MeleğiJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman & Haley Mancini24 Aralık 2016 (2016-12-24)19 Aralık 2016 (2016-12-19)1.02[38]

2. Sezon (2017-2018)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Hikaye Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi İzleyici
(milyon)
40
41
1
2
"The Last Donnycorn"Son Tek Boynuzlu DonnyKyle Neswald, Benjamin P. Carow, Julia Vickerman & Cheyenne CurtisJake Goldman & Haley Mancini3 Mart 2017 (2017-03-03)28 Ekim 20170.95[39]
423"Green Wing"Yeşil KanatJulia Vickerman & Cheyenne CurtisJake Goldman10 Mart 2017 (2017-03-10)10 Haziran 20170.82[40]
434"15 Minutes of Fame"15 Dakikalık ŞöhretJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini17 Mart 2017 (2017-03-17)11 Haziran 20170.81[41]
445"Splitsville"AyrılıkPhil Jacobson, Sofia Alexander & John WestHaley Mancini & Jake Goldman24 Mart 2017 (2017-03-24)12 Haziran 20170.79[42]
456"Clawdad"IstakozAlicia Chan & Grace KraftJake Goldman & Haley Mancini31 Mart 2017 (2017-03-31)Haziran 20170.89[43]
467"Super Sweet 6"Süper TatlıJulia Vickerman & Cheyenne CurtisHaley Mancini & Jake Goldman30 Nisan 2017 (2017-04-30)6 Kasım 20170.64[44]
478"A Star Is Blossom"Yıldız BlossomJulia Vickerman & Cheyenne CurtisJake Goldman7 Mayıs 2017 (2017-05-07)13 Haziran 20170.85[45]
489"Mini Golf Madness"Mini Golf ÇılgınlığıGrace Kraft & Alicia ChanHaley Mancini21 Mayıs 2017 (2017-05-21)31 Ekim 20170.68[46]
4910"Summer Bummer"Yaz TutkunluğuAlicia Chan & Grace KraftJake Goldman, Corey Booth & Haley Mancin (ek)28 Mayıs 2017 (2017-05-28)2 Kasım 20170.88[47]
5011"The Tell Tale Schedulebot"Lambot'un HikâyesiJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman4 Haziran 2017 (2017-06-04)1 Kasım 20170.82[48]
5112"Musclecup"Kaslı CupKyle Newswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini11 Haziran 2017 (2017-06-11)3 Kasım 20170.69[49]
5213"Take Your Kids to Dooms Day"Çocuklarını Kıyamet Gününe GötürJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman & Haley Mancini18 Haziran 2017 (2017-06-18)6 Aralık 20170.66[50]
5314"The Bubbles-Sitters Club"Bubbles Bakıcı KulübüJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaJake Goldman & Haley Mancini25 Haziran 2017 (2017-06-25)7 Kasım 20170.67[51]
5415"Buttercup vs. Math"Buttercup Matematiğe KarşıJaydeep Hasrajani & Leticia Abreau SilvaHaley Mancini2 Temmuz 2017 (2017-07-02)30 Ekim 20170.58[52]
5516"Home, Sweet Homesick"Evim, Evimi ÖzledimAlicia ChanHaley Mancini & Jake Goldman9 Temmuz 2017 (2017-07-09)4 Aralık 20170.63[53]
5617"Memory Lane of Pain"Acı Dolu Anılara YolculukPhil Jacobson, John West & Andy CungHaley Mancini & Jake Goldman16 Temmuz 2017 (2017-07-16)5 Aralık 20170.52[54]
5718"Spider Sense"Örümcek SezgisiPhil JacobsonHaley Mancini & Jake Goldman23 Temmuz 2017 (2017-07-23)7 Aralık 20170.59[55]
5819"Imagine That"TBAKyle Neswald and Benjamin P. CarowJake Goldman30 Temmuz 2017 (2017-07-30)TBA0.73[56]
5920"Phanstasm Chasm"Fantazi YoluPhil Jacobson & John WestHaley Mancini & Jake Goldman20 Ağustos 2017 (2017-08-20)12 Aralık 20170.74[57]
6021"Tooth or Consequences"Sonuçlarına Katlanılan DişAlicia Chan & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini27 Ağustos 2017 (2017-08-27)13 Aralık 20170.88[58]
6122"Monkey Love"Maymun AşkıAlicia Chan & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini3 Eylül 2017 (2017-09-03)8 Aralık 20170.62[59]
6223"Bridezilla"GelinzillaJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini10 Eylül 2017 (2017-09-10)11 Aralık 20170.43[60]
63
64
65
66
67
24
25
26
27
28
"Power of Four"Dördün GücüAlicia Chan & Grace Kraft (Bölüm 1: Bliss'i Bul)
Kyle Neswald & Benjamin P. Carow (Bölüm 2: Bliss Anıları, Bölüm 5: Tatlı Blisster Senfonisi)
Julia Vickerman & Cheyenne Curtis (Bölüm 3: Blisster Kardeş)
Jaydeep Hasrajani & Leticia Abreu Silva (Bölüm 4: Bliss Kıran Olur)
Haley Mancini & Jake Goldman17 Eylül 2017 (2017-09-17)27 Ekim 20170.98[61]
6829"Midnight at the Mayor's Mansion"Başkanın Malikanesinde Gece YarısıJohn West & Angela ZhangHaley Mancini & Jake Goldman29 Ekim 2017 (2017-10-29)14 Mart 20180.72[62]
6930"You're a Good Man, Mojo Jojo!"Sen İyi Birisin, Mojo Jojo!Kyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini & Jake Goldman3 Aralık 2017 (2017-12-03)Haziran 20170.64[63]
7031"The Trouble with Bubles"Bubbles'ın SorunuKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini3 Aralık 2017 (2017-12-03)8 Kasım 20170.64[63]
71
72
32
33
"Never Been Blissed"Hiç BlisslenmemişJohn West, Angela Zhang, Alicia Chan & Caitlin VanarsdaleJake Goldman & Haley Mancini8 Nisan 2018 (2018-04-08)16 Haziran 20180.56[64]
7334"Sugar, Spice and Super Lice"Şeker, Baharat ve Süper BitlerJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini15 Nisan 2018 (2018-04-15)14 Aralık 20170.65[65]
7435"The Buttercup Job"Buttercup İşiJohn West & Angela ZhangHaley Mancini15 Nisan 2018 (2018-04-15)6 Mart 20180.65[65]
7536"A Slight Hiccup"Küçük Bir HıçkırıkAlicia Chan & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini22 Nisan 2018 (2018-04-22)7 Mart 20180.45[66]
7637"Toy Ploy"Oyuncak İşiJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini & Jake Goldman22 Nisan 2018 (2018-04-22)9 Mart 20180.45[66]
7738"Derby Dollies"Derbi KızlarıKyle Neswald & Benjamin P. CarowJake Goldman29 Nisan 2018 (2018-04-29)13 Mart 20180.44[67]
7839"Bubbles the Blue"Üzgün BubblesCaitlin Vanarsdale & Angela ZhangHaley Mancini29 Nisan 2018 (2018-04-29)15 Mart 20180.44[67]
7940"Deb O'Nair"Deb O'NairJaydeep Hasrajani & Leticia Abreu SilvaHaley Mancini6 Mayıs 2018 (2018-05-06)12 Mart 20180.51[68]
8041"Man Up 3: The Good, the Bad, and the Manly"Adam Ol: İyi, Kötü ve ErkeksiKyle Neswald & Benjamin P. CarowHaley Mancini6 Mayıs 2018 (2018-05-06)5 Mart 20180.47[68]
8142"The Blossom Files"Blossom DosyalarıCaitlin Vanarsdale & Angela ZhangHaley Mancini13 Mayıs 2018 (2018-05-13)16 Mart 20180.39[69]
8243"Aliver"AliverBenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini13 Mayıs 2018 (2018-05-13)5 Haziran 2018 (2018-06-05)0.41[69]

3. Sezon (2018-2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Hikaye Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi İzleyici
(milyon)
831"Not So Secret Service"Pek Gizli ServisKyle Neswald & Benjamin P. CarowJake Goldman13 Mayıs 2018 (2018-05-13)8 Mart 20180.41[69]
842"Worship"TapınJohn West & Angela ZhangHaley Mancini & Jake Goldman20 Mayıs 2018 (2018-05-20)8 Haziran 20180.41[70]
853"Blossom3"Blossomx3Benjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleJake Goldman20 Mayıs 2018 (2018-05-20)11 Haziran 20180.41[70]
864"Mojo the Great"Harika MojoJohn West & Angela ZhangJake Goldman20 Mayıs 2018 (2018-05-20)4 Haziran 20180.41[70]
875"Trouble Clef"Sorun AnahtarıKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniHaley Mancini3 Haziran 2018 (2018-06-03)3 Aralık 20180.55[71]
886"Save the Date"RandevuLeticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini3 Haziran 2018 (2018-06-03)4 Aralık 20180.55[71]
897"Can't Buy Love"Aşk Satın AlınamazBenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleJake Goldman9 Haziran 2018 (2018-06-09)6 Aralık 20180.42[72]
908"Largo"LargoKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman9 Haziran 2018 (2018-06-09)7 Aralık 20180.42[72]
919"Blundercup"Sahte ButtercupLeticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini16 Haziran 2018 (2018-06-16)7 Aralık 2018 (YOUTUBE)
10 Aralık 2018 (TV)
0.51[73]
9210"Ragnarock and Roll"Hadi Hep BirlikteJohn West & Angela ZhangJake Goldman16 Haziran 2018 (2018-06-16)4 Şubat 20190.51[73]
93
94
11
12
"Total Eclipse of the Kart"Yarış HeyecanıKyle Neswald, Leticia Abreu Silva, Jaydeep Hasrajani & John MartinezHaley Mancini & Jake Goldman12 Ağustos 2018 (2018-08-12)22 Aralık 20180.36[74]
9513"The Long Skate Home"Eve Uzun Paten YolculuğuKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman19 Ağustos 2018 (2018-08-19)6 Haziran 20180.43[75]
9614"Quarantine"KarantinaJohn West & Angela ZhangJake Goldman & Haley Mancini19 Ağustos 2018 (2018-08-19)5 Aralık 20180.43[75]
9715"In the Doghouse"Başım DertteKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldamn26 Ağustos 2018 (2018-08-26)6 Şubat 20190.38[76]
9816"Salamander"SemenderLeticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini26 Ağustos 2018 (2018-08-26)7 Şubat 20190.38[76]
9917"Small World Part 1: Abra-Disater"Küçük Dünya: Abra-FelaketJohn West & Angela ZhangHaley Mancini & Jake Goldman2 Eylül 2018 (2018-09-02)11 Aralık 20180.34[77]
10018"Small World Part 2: Stone Cold Spider"Küçük Dünya: Buz Gibi ÖrümcekBenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleJake Goldman & Haley Mancini2 Eylül 2018 (2018-09-02)12 Aralık 20180.34[78]
10119"Small World Part 3: Maze Daze"Küçük Dünya: Sersemleten LabirentLeticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini2 Eylül 2018 (2018-09-02)13 Aralık 20180.34[79]
10220"Small World Part 4: Heart to Heartstone"Küçük Dünya: Kalp Taşı GücüKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman & Haley Mancini2 Eylül 2018 (2018-09-02)14 Aralık 20180.34[80]
10321"Witch's Crew"Cadılar TakımıJohn West & Angela ZhangHaley Mancini & Jake Goldman21 Ekim 2018 (2018-10-21)8 Şubat 20190.47[81]
10422"The Gift"HediyeJohn Martinez & Andy CungHaley Mancini & Jake Goldman16 Aralık 2018 (2018-12-16)8 Şubat 20190.40[82]
10523"Oh, Daisy!"Oh, Papatya!Leticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini17 Mart 2019 (2019-03-17)7 Haziran 20180.39[83]
10624"Brain Freeze"Beyin DonduranJohn West & Angela ZhangHaley Mancini17 Mart 2019 (2019-03-17)14 Şubat 20190.39[84]
10725"Lights Out!"TBAJohn West & Angela ZhangHaley Mancini24 Mart 2019 (2019-03-24)TBA0.35[85]
10826"Bucketboy!"Kova ÇocukLeticia Abreu Silva & John MartinezHaley Mancini24 Mart 2019 (2019-03-24)5 Şubat 20190.35[86]
10927"The Fog"SisBenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleJake Goldman & Haley Mancini31 Mart 2019 (2019-03-31)11 Şubat 20190.37[87]
11028"The Spoon"KaşıkKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman31 Mart 2019 (2019-03-31)12 Şubat 20190.37[88]
11129"Cat Burglar"Hırsız KediBenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini7 Nisan 2019 (2019-04-07)15 Şubat 20190.39[89]
11230"Hustlecup"TBAKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman7 Nisan 2019 (2019-04-07)TBA0.39[90]
11331"Rebel Rebel"TBAJohn Martinez & Andy CungHaley Mancini14 Nisan 2019 (2019-04-14)TBA0.33[91]
11432"Our Brand is Chaos"TBAJohn West & Angela ZhangJake Goldman14 Nisan 2019 (2019-04-14)TBA0.33[92]
11533"Tagalong"TBABenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleHaley Mancini21 Nisan 2019 (2019-04-21)TBA0.26[93]
11634"BrainLord"TBAJohn Martinez & Andy CungJake Goldman21 Nisan 2019 (2019-04-21)TBA0.26[94]
11735"Checkin Out!"TBABenjamin P. Carow & Caitlin VanarsdaleJake Goldman & Haley Mancini28 Nisan 2019 (2019-04-28)TBA0.24[95]
11836"Drama Bomb"TBAAlicia Chan & John WestHaley Mancini28 Nisan 2019 (2019-04-28)TBA0.24[96]
11937"Watch It!"TBAAlicia Chan & John WestHaley Mancini & Jake Goldman5 Mayıs 2019 (2019-05-05)TBA0.35[97]
12038"Man Up 4: The Donnyest Games"TBAAlicia ChanJake Goldman5 Mayıs 2019 (2019-05-05)TBA0.33[98]
12139"The Oct-Father"TBAAlicia ChanJake Goldman & Haley Mancini16 Haziran 2019 (2019-06-16)TBATBA
12240"Sideline Dad"TBAKyle Neswald & Jaydeep HasrajaniJake Goldman16 Haziran 2019 (2019-06-16)TBATBA

1. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Orijinal Yayın Tarihi
1 "Who's Got the Power?" 15 Şubat 2016 (2016-02-15)
2 "Air Buttercup" 1 Mart 2016 (2016-03-01)
3 "Bubbles' Beauty Blog... but on Video" 8 Mart 2016 (2016-03-08)
4 "Run Blossom Run" 15 Mart 2016 (2016-03-15)
5 "Ping Pong Z" 24 Haziran 2016

2. Sezon kısa bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Orijinal Yayın Tarihi
1 "Bubbs & Donny Get the Mail" 3 Mart 2017
2 "Bedtime" 18 Eylül 2017
3 "Mojo Builds a Shelf" 18 Eylül 2017
4 "I’ll Be Bake" 18 Eylül 2017
5 "Blissfully Unaware" 18 Eylül 2017

Özel bölüm (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Türkçe Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi İzleyici (milyon)
TTG v PPG
Teen Titans go Ve Powerpuff Girls Birlikte Özel Bölümü
Titanlar Powerpuff'a Karşı Peter Rida Michail Emily Brundige 30 Haziran 2016 (2016-06-30) 25 Kasım 2016 (2016-11-25) (CN Türkiye Youtube kanalı)
31 Aralık 2016 (2016-12-31) (Televizyon)
2.42[99]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-4-4-2016.html
  2. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-4-5-2016.html
  3. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-4-6-2016.html
  4. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-4-7-2016.html
  5. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-4-8-2016.html
  6. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-4-11-2016.html
  7. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-4-12-2016.html
  8. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-4-13-2016.html
  9. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-4-14-2016.html
  10. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-4-15-2016.html
  11. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-4-21-2016.html
  12. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-4-28-2016.html
  13. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-5-2016.html
  14. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-12-2016.html
  15. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-19-2016.html
  16. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-5-26-2016.html
  17. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-5-30-2016.html
  18. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-9-2016.html
  19. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-16-2016.html
  20. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-23-2016.html
  21. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-1-2016.html
  22. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-8-2016.html
  23. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-15-2016.html
  24. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-9-19-2016.html
  25. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-9-20-2016.html
  26. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-9-21-2016.html
  27. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-22-2016.html
  28. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-9-23-2016.html
  29. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 10.8.2016 - Showbuzz Daily". 12 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: October 13, 2016. 
  30. ^ "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 10.15.2016 - Showbuzz Daily". 22 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: October 18, 2016. 
  31. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-saturday-cable-originals-network-finals-10-22-2016.html
  32. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-27-2016.html
  33. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-11-28-2016.html
  34. ^ Pucci, Douglas (December 5, 2016). "[Comment on Tuesday Final Nationals: The Flash on The CW Zooms to 2-Year High as Part of Heroes vs. Aliens Week-Long Crossover]". Programming Insider. Cross MediaWorks. 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: December 7, 2016. 
  35. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-11-30-2016.html
  36. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-12-1-2016.html
  37. ^ Metcalf, Mitch (December 5, 2016). "Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: December 2, 2016". Showbuzz Daily. 19 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: December 7, 2016. 
  38. ^ Metcalf, Mitch (December 28, 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: December 24, 2016". Showbuzz Daily. 29 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: December 28, 2016. 
  39. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-3-3-2017.html
  40. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-3-10-2017.html
  41. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-3-17-2017.html
  42. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-3-24-2017.html
  43. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-3-31-2017.html
  44. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-4-30-2017.html
  45. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-5-7-2017.html
  46. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-5-22-2017.html
  47. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-5-28-2017.html
  48. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-6-4-2017.html
  49. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-6-11-2017.html
  50. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-6-18-2017.html
  51. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-6-25-2017.html
  52. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-to-come-7-2-2017.html
  53. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-7-9-2017.html
  54. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-7-16-2017.html
  55. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-7-23-2017.html
  56. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-7-30-2017.html
  57. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-8-20-2017.html
  58. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-8-27-2017.html
  59. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-9-3-2017.html
  60. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-9-10-2017.html
  61. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-9-17-2017.html
  62. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-10-29-2017.html
  63. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-sunday-cable-originals-network-finals-12-3-2017.html
  64. ^ Metcalf, Mitch (April 10, 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 4.8.2018". Showbuzz Daily. 19 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 10, 2018. 
  65. ^ a b Metcalf, Mitch (April 17, 2018). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 4.15.2018". Showbuzz Daily. 18 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 17, 2018. 
  66. ^ a b Metcalf, Mitch (April 24, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 4.22.2018". Showbuzz Daily. 25 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 24, 2018. 
  67. ^ a b Mitch Metcalf (May 1, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.29.2018". Showbuzz Daily. 1 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 1, 2018. 
  68. ^ a b Mitch Metcalf (May 8, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 5.6.2018". Showbuzz Daily. 10 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 8, 2018. 
  69. ^ a b c Mitch Metcalf (May 15, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 5.13.2018". Showbuzz Daily. 26 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 15, 2018. 
  70. ^ a b c Mitch Metcalf (May 22, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 5.20.2018". Showbuzz Daily. 24 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 22, 2018. 
  71. ^ a b Mitch Metcalf (June 5, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 6.3.2018". Showbuzz Daily. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 5, 2018. 
  72. ^ a b Mitch Metcalf (June 12, 2018). "Top 150 Saturday Cable Originals and Network Finals: 6.9.2018". Showbuzz Daily. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 12, 2018. 
  73. ^ a b Mitch Metcalf (June 19, 2018). "Top 150 Saturday Cable Originals and Network Finals: 6.16.2018". Showbuzz Daily. 8 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 19, 2018. 
  74. ^ Mitch Metcalf (August 14, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 8.12.2018". Showbuzz Daily. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: August 14, 2018. 
  75. ^ a b Mitch Metcalf (August 21, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 8.19.2018". Showbuzz Daily. 21 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: August 21, 2018. 
  76. ^ a b Mitch Metcalf (August 28, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 8.26.2018". Showbuzz Daily. 28 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: August 28, 2018. 
  77. ^ Mitch Metcalf (September 4, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 9.2.2018". Showbuzz Daily. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: September 4, 2018. 
  78. ^ Mitch Metcalf (September 4, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 9.2.2018". Showbuzz Daily. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: September 4, 2018. 
  79. ^ Mitch Metcalf (September 4, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 9.2.2018". Showbuzz Daily. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: September 4, 2018. 
  80. ^ Mitch Metcalf (September 4, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 9.2.2018". Showbuzz Daily. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: September 4, 2018. 
  81. ^ Mitch Metcalf (October 23, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 10.21.2018". Showbuzz Daily. 23 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: October 23, 2018. 
  82. ^ Mitch Metcalf (December 18, 2018). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 12.16.2018". Showbuzz Daily. 19 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: December 18, 2018. 
  83. ^ Mitch Metcalf (March 19, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.17.2019". Showbuzz Daily. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: March 19, 2019. 
  84. ^ Mitch Metcalf (March 19, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.17.2019". Showbuzz Daily. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: March 19, 2019. 
  85. ^ Mitch Metcalf (March 26, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.24.2019". Showbuzz Daily. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: March 26, 2019. 
  86. ^ Mitch Metcalf (March 26, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.24.2019". Showbuzz Daily. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: March 26, 2019. 
  87. ^ Mitch Metcalf (April 2, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.31.2019". Showbuzz Daily. 2 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 2, 2019. 
  88. ^ Mitch Metcalf (April 2, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 3.31.2019". Showbuzz Daily. 2 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 2, 2019. 
  89. ^ Mitch Metcalf (April 9, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.6.2019". Showbuzz Daily. Erişim tarihi: April 9, 2019. 
  90. ^ Mitch Metcalf (April 9, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.6.2019". Showbuzz Daily. Erişim tarihi: April 9, 2019. 
  91. ^ Mitch Metcalf (April 16, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.14.2019". Showbuzz Daily. 25 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 16, 2019. 
  92. ^ Mitch Metcalf (April 16, 2019). "Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.14.2019". Showbuzz Daily. 25 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 16, 2019. 
  93. ^ Mitch Metcalf (April 23, 2019). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.21.2019". Showbuzz Daily. 1 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 23, 2019. 
  94. ^ Mitch Metcalf (April 23, 2019). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.21.2019". Showbuzz Daily. 1 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 23, 2019. 
  95. ^ Mitch Metcalf (April 30, 2019). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.28.2019". Showbuzz Daily. 6 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 30, 2019. 
  96. ^ Mitch Metcalf (April 30, 2019). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 4.28.2019". Showbuzz Daily. 6 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 30, 2019. 
  97. ^ Mitch Metcalf (May 7, 2019). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 5.5.2019". Showbuzz Daily. 7 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 7, 2019. 
  98. ^ Mitch Metcalf (May 7, 2019). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Sunday Cable Originals and Network Finals: 5.5.2019". Showbuzz Daily. 7 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 7, 2019. 
  99. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-6-30-2016.html