Oregon'daki şehirler ve tüzel kişiliği olmayan topluluklar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Ada - Adair Village - Adams - Adel - Adrian - Ady - Agate Beach - Agness - Airlie - Albany - Alder - Alfalfa - Algoma - Alicel - Alma - Allegany - Aloha - Alpine - Alsea - Altamont - Alvadore - Amity - Andrews - Anlauf - Antelope - Antone - Apiary - Applegate - Arago - Arch Cape - Arlington - Arock - Ash - Ashland - Ashwood - Astoria - Athena - Auburn - Aumsville - Aurora - Austa - Austin - Azalea

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Baker City - Ballston - Bandon - Banks - Barlow - Barton - Barview (Coos County) - Barview (Tillamook County) - Bates - Bay City - Bayocean - Beatty - Beaver - Beaver Marsh - Beavercreek - Beaverton - Belknap Springs - Bellevue - Bellfountain - Bend - Bethany - Bethel - Beulah - Beverly Beach - Biggs - Bingham Springs - Birkenfeld - Blachly - Black Butte Ranch - Black Rock - Blakeley - Blalock - Blodgett - Blooming - Blue River - Bly - Boardman - Bonanza - Bonneville - Bonny Slope - Boring - Bourne - Boyd - Breitenbush - Brickerville - Bridal Veil - Bridge - Bridgeport (Baker County) - Bridgeport (Polk County) - Brighton - Brightwood - Broadbent - Brockway - Brogan - Brookings - Brooks - Brothers - Brownlee - Brownsmead - Brownsville - Buchanan - Buena Vista - Bull Mountain - Bull Run - Buncom - Bunker Hill - Burns - Burnt Woods - Butte Falls - Butteville - Buxton

C[değiştir | kaynağı değiştir]

Cairo - Camas Valley - Camp Sherman - Canby - Canemah* - Cannon Beach - Canyon City - Canyonville - Cape Meares - Carlton - Carnation - Carpenterville - Carson - Carus - Carver* - Cascade Locks - Cascade Summit - Cascadia - Cave Junction - Cayuse - Cazadero - Cecil - Cedar Hills* - Cedar Mill - Celilo Village - Central Point - Champoeg - Charbonneau - Charleston - Chehalem - Chemawa - Chemult - Cherry Grove - Cherryville - Cheshire - Chiloquin - Chitwood - Christmas Valley - Clackamas - Clarno - Clatskanie - Clear Lake - Clem - Clifton - Cloverdale (Deschutes County) - Cloverdale (Lane County) - Cloverdale (Tillamook County) - Coburg - Cold Springs - Colton - Columbia City - Condon - Coos Bay - Cooston - Copperfield* - Coquille - Corbett - Cornelius - Cornucopia - Corvallis - Cottage Grove - Cottrell - Cove - Crabtree - Crane - Crawfordsville - Crescent - Crescent Lake - Creswell - Crooked River Ranch - Crow - Crowley - Culp Creek - Culver - Curtin - Cushman

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Dairy - Dale - Dallas - Damascus - Danner - Dawson - Days Creek - Dayton - Dayville - Deadwood - Dee - Deer Island - Deerhorn - Dellwood - Denio - Denmark - Depoe Bay - Detroit - Dexter - Diamond - Diamond Lake - Dillard - Dilley - Disston - Divide - Dixie - Dodson - Dolph - Donald - Donnybrook - Dora - Dorena - Drain - Drew - Drewsey - Dryden - Dufur - Dundee - Dunes City - Dunthorpe - Durham - Durkee

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Eagle Creek - Eagle Point - Echo - Eddyville - Eightmile - Elgin - Elk City - Elkhead - Elkton - Elmira - Elmonica - Elsie - Enterprise - Eola - Estacada - Eugene

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Fairbanks - Fairview - Fall Creek - Falls City - Farmington - Ferndale - Fields - Finn Rock - Fisher - Flagg - Flora - Florence - Flynn - Forest Grove - Fort Klamath - Fort Rock - Fort Stevens* - Foss - Fossil - Foster - Fox - Franklin - Frenchglen - Friend

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Galena - Gales Creek - Galice - Garden Home - Gardiner - Garibaldi - Gaston - Gates - Gateway - Gaylord - Gearhart - Gervais - Gibbon - Gilchrist - Gillespie Corners - Gladstone - Glenada - Glenbrook - Glencoe* - Glendale - Gleneden Beach - Glenwood (Lane County) - Glenwood (Washington County) - Glide - Goble - Gold Beach - Gold Hill - Golden - Goldson - Gopher - Goshen - Government Camp - Grand Ronde - Granite - Grants Pass - Grass Valley - Gravelford - Gravity Falls - Green - Green Acres - Greenberry - Greenhorn - Greenleaf - Greenville - Gresham

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Haines - Halfway - Halsey - Hamilton - Hamlet - Hammond* - Hampton - Happy Valley - Harbor - Hardman - Harlan - Harper - Harris - Harrisburg - Hatfield - Hauser - Havana - Hayward - Hazeldale - Hebo - Heceta Beach - Helix - Helvetia - Heppner - Hereford - Hermiston - Hilgard - Hillsboro - Hines - Hinkle - Holbrook - Holdman - Holland - Holley - Homestead - Hood River - Hopewell - Horse Heaven - Horton - Hoskins - Hot Lake - Hubbard - Hugo - Huntington

I[değiştir | kaynağı değiştir]

Idanha - Idaville - Idiotville - Idleyld Park - Illahe - Imbler - Imnaha - Independence - Indian Village - Indiola - Inglis - Inlow - Interlachen - Ione - Ironside - Irrigon - Irving - Island City - Izee

J[değiştir | kaynağı değiştir]

Jacksonville - Jamieson - Jasper - Jean - Jeffers Garden - Jefferson - Jennings Lodge - Jewell - Jimtown - John Day - Johnson City - Jonesboro - Jordan - Jordan Creek - Jordan Valley - Joseph - Junction City - Juntura

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Kamela - Kansas City - Keasey - Keating - Keizer - Kellogg - Kelso - Keno - Kent - Kerby - Kernville - Kerry - Kimberly - King City - Kings Valley - Kingsley - Kingston - Kinton - Kinzua - Kirk - Klamath Agency - Klamath Falls - Klondike - Knappa

L[değiştir | kaynağı değiştir]

La Grande - La Pine - Lacomb - Ladd Hill - Lafayette - Lake of the Woods - Lake Oswego - Lake Creek - Lakeside - Lakeview - Lakewood - Lancaster - Langell Valley - Langlois - Latham - Laurel - Laurel Grove - Laurelwood - Lawen - Leaburg - Lebanon - Lees Camp - Lehman Springs - Leland - Lena - Leneve - Lenz - Leona - Lewis - Lewisburg - Lewisville - Lexington - Libby - Liberal - Lime - Lincoln Beach - Lincoln City - Lindbergh - Linslaw - Little Albany - Little Alps - Locust Grove - Logan - Logsden - London - Lone Elder - Lonerock - Long Creek - Lookingglass - Lorane - Lorella - Lostine - Low Pass - Lowell - Lukarilla - Lunnville - Luper - Lyons

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Mabel - Macksburg - Macleay - Madras - Malin - Malone - Manhattan Beach - Manning - Manzanita - Mapleton - Marcola - Marial - Marion - Marion Forks - Marlene Village - Marmot - Marquam - Marshland - Marylhurst - Maupin - Maxville - Mayger - Mayville - Maywood Park - McCoy - McCredie Springs - McDermitt - McDonald - McEwen - McKay - McKee - McKee Bridge - McKenzie Bridge - McKinley - McLeod - McMinnville - McNary - McNulty - Meacham - Meda - Medford - Medical Springs - Mehama - Melrose - Melville - Merlin - Merrill - Metolius - Metzger* - Middle Grove - Middleton - Midland - Midway - Mikkalo - Miles Crossing - Mill City - Millersburg - Millican - Millington - Millwood - Milo - Milton-Freewater - Milwaukie - Milwaukie Heights - Minam - Minerva - Mission - Mist - Mitchell - Modeville - Modoc Point - Mohawk - Mohler - Molalla - Molalla Prairie - Monitor - Monkland - Monmouth - Monroe - Monument - Morgan - Moro - Mosier - Mt. Angel - Mount Hood - Mount Vernon - Mountain Air Park - Mountain View - Mountaindale - Mulino - Mulloy - Murphy - Myrick - Myrtle Creek - Myrtle Point

N[değiştir | kaynağı değiştir]

Narrows - Nashville - Navy Heights - Neahkahnie Beach - Necanicum - Nedonna Beach - Needy - Nehalem - Neotsu - Nesika Beach - Neskowin - Netarts - New Bridge - New Era - New Hope - New Pine Creek - New Princeton - Newberg - Newport - Newport Heights - Niagara - Nibley - Nimrod - Nolin - Nonpareil - Noon - North Albany - North Beach - North Bend - North Howell - North Plains - North Powder - Nortons - Norway - Norwood - Noti - Nye - Nyssa

O[değiştir | kaynağı değiştir]

Oak Grove - Oak Hills* - Oakland - Oakridge - Oatfield - O'Brien - Oceanside - Odell - Odessa - Olene - Olex - Olney - Ontario - Ophir - Oregon City - Orenco* - Oretown - Orodell - Ortley - Otis - Otter Rock - Owyhee - Oxbow

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Pacific City - Paisley - Paradise - Parkdale - Paulina - Payette Junction - Pedee - Pendleton - Perry - Perrydale - Philomath - Phoenix - Pilot Rock - Pine - Pine Grove - Pinehurst - Pistol River - Pittsburg - Placer - Pleasant Hill - Pleasant Valley - Plush - Pocahontas - Pondosa - Port Orford - Portland - Post - Powell Butte - Powers - Prairie City - Pratum - Prescott - Prineville - Progress* - Prospect - Prosper - Provolt

Q[değiştir | kaynağı değiştir]

Quincy

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Rainbow - Rainier - Raleigh Hills - Redland - Redmond - Reedsport - Reedville - Remote - Rhododendron - Rice - Rice Hill - Richland - Richmond - Rickreall - Riddle - Rieth - Riley - Ripplebrook - Ritter - Rivergrove - Riverside - Riverton - Riverview - Riverwood - Rock Creek - Rock Point - Rockaway Beach - Rocky Point - Rogue River - Rome - Rose Lodge - Roseburg - Round Prairie - Rowena - Roy - Ruch - Rufus - Ruggs

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Saginaw - Saint Benedict - St. Helens - Saint Joseph - Saint Louis - St. Paul - Salem - Salisbury - Salt Creek - Sams Valley - Sandy - Scappoose - Scholls - Scio - Scotts Mills - Scottsburg - Seal Rock - Searose Beach - Seaside - Selma - Seneca - Service Creek - Shadowood - Shady - Shady Cove - Shaniko - Shaw - Shedd - Sheridan - Sherwood - Shipley* - Siletz - Siltcoos - Silver Lake - Silverton - Sisters - Sitkum - Sixes - Skipanon* - Sodaville - South Beach - Sparta - Sprague River - Spray - Springbrook* - Springdale - Springfield - Springwater - Stafford - Stanfield - Starkey - Starvation Heights - Stayton - Sterlingville - Sublimity - Sulphur Springs - Summer Lake - Summerville - Summit - Sumner - Sumpter - Sunny Valley - Sunnyside - Sunriver - Sunset Beach - Suplee - Surf Pines - Susanville - Sutherlin - Suver - Svensen - Sweet Home - Swisshome

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Takilma - Talbot - Talent - Tangent - Telocaset - Tenmile - Terrebonne - Thatcher - The Dalles - Three Rivers - Tide - Tidewater - Tiernan - Tierra Del Mar - Tigard - Tillamook - Tiller - Timber - Toledo - Tollgate - Tolo - Tolovana Park - Tonquin - Trail - Tri-City - Triangle Lake - Troutdale - Troy - Tualatin - Tumalo - Turner - Twickenham - Twin Rocks - Tygh Valley

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Ukiah - Umapine - Umatilla - Umpqua - Union - Union Creek - Unity

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Vale - Valley Falls - Valley Junction - Valsetz - Van - Vanport City* - Vaughn - Venator - Veneta - Verboort - Vernonia - Vida - Villages at Mount Hood - Voltage

W[değiştir | kaynağı değiştir]

Waconda - Wagontire - Walden - Waldo - Waldport - Walker - Wallowa - Walterville - Walton - Wamic - Wankers Corner[1] - Wapinitia - Warm Springs - Warren - Warrendale - Warrenton - Waterman - Wasco - Wauna - Waterloo - Weatherby - Wedderburn - Welches - Wemme - Wendling - West Linn - West Stayton - West Union - Westfall - Westfir - Weston - Westport - Wheatland - Wheeler - White City - Whiteson - Whitney - Wilbur - Wilderville - Wilkesboro - Willamina - Willamette* - Williams - Willowcreek - Wilsonville - Wimer - Winchester - Winchester Bay - Wingville - Winston - Witch Hazel* - Wolf Creek - Wonder - Wood Village - Woodburn - Woods - Woodson - Worden - Wren - Wyeth

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Yachats - Yamhill - Yaquina - Yoder - Yoncalla

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Zena - Zigzag

  1. ^ {{#if: 1128628 | {{#if: Wankers Corner | {{Web kaynağı | url = {{#ifeq: | antarid = 1128628 | title = Wankers Corner | accessdate = March 6, 2011 | date = November 28, 1980 | publisher =