Muhteşem Örümcek Adam bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

1. Sezon (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 Great Power (Part 1) Mükemmel Güç (1. Bölüm) 3 Eylül 2012
2 2 Great Responsibility (Part 2) Büyük Sorumluluklar (2. Bölüm) 4 Eylül 2012
3 3 Doomed! Mahkum 5 Eylül 2012
4 4 Venom Zehir 6 Eylül 2012
5 5 Flight of the Iron Spider Demir Örümceğin Uçuşu 7 Eylül 2012
6 6 Why I Hate Gym Beden Eğitiminden Neden Nefret Ediyorum 10 Eylül 2012
7 7 Exclusive Özel 11 Eylül 2012
8 8 Back In Black Siyahlar İçinde Dönüş 12 Eylül 2012
9 9 Field Trip Okul Gezisi 13 Eylül 2012
10 10 Freaky Tuhaf 14 Eylül 2012
11 11 Venomous Zehirli 17 Eylül 2012
12 12 Me Time Benim Zamanım 18 Eylül 2012
13 13 Strange Garip 19 Eylül 2012
14 14 Awesome Korkunç 4 Mart 2013
15 15 For Your Eye Only Göz Sadece Sizin 5 Mart 2013
16 16 Beetle Mania Böcek Cinneti 6 Mart 2013
17 17 Snow Day Karlı Gün 7 Mart 2013
18 18 Damage Hasar 8 Mart 2013
19 19 Home Sick Hulk Hasta Hulk 11 Mart 2013
20 20 Run Pig Run Kaç Domuz Kaç 12 Mart 2013
21 21 I Am Spider-Man Ben Örümcek Adam'ım 13 Mart 2013
22 22 The Iron Octopus Demir Ahtapot 14 Mart 2013
23 23 Not a Toy Bir Oyuncak Değil 15 Mart 2013
24 24 Attack of the Beetle Böcek Saldırısı 18 Mart 2013
25 25 Revealed (Part 1) İfşa (1. Bölüm) 19 Mart 2013
26 26 Rise of the Goblin (Part 2) Cin'in Yükselişi (2. Bölüm) 20 Mart 2013

2. Sezon (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. 'Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
27 1 The Lizard Kertenkele 5 Ağustos 2013
28 2 Electro Elektro 6 Ağustos 2013
29 3 The Rhino Gergedan 7 Ağustos 2013
30 4 Kraven the Hunter Avcı Kraven 8 Ağustos 2013
31 5 Hawkeye Şahingöz 9 Ağustos 2013
32 6 The Sinister Six Sinsi Altılı 12 Ağustos 2013
33 7 Spidah-Man! Spidah-Man! 13 Ağustos 2013
34 8 Carnage Katliam 14 Ağustos 2013
35 9 House Arrest Ev Hapsi 15 Ağustos 2013
36 10 The Man-Wolf Kurt Adam 16 Ağustos 2013
37 11 Swarm Sürü 19 Ağustos 2013
38 12 Itsy Bitsy Spider-Man Ufak Tefek Örümcek Adam 20 Ağustos 2013
39 13 Journey of the Iron Fist Demir Yumruğun Yolculuğu 21 Ağustos 2013
40 14 The Incredible Spider-Hulk Muhteşem Örümcek-Hulk 7 Temmuz 2014
41 15 Stan By Me Stan İyidir 8 Temmuz 2014
42 16 Ultimate Deadpool Muhteşem Deadpool 9 Temmuz 2014
43 17 Venom Bomb Zehir Bombası 10 Temmuz 2014
44 18 Guardians of the Galaxy Galaksinin Koruyucuları 11 Temmuz 2014
45 19 The Parent Trap Aile Tuzağı 14 Temmuz 2014
46 20 Game Over Oyun Bitti 15 Temmuz 2014
47 21 Blade (Part 1) Kılıç (1. Bölüm) 16 Temmuz 2014
48 22 The Howling Commandos (Part 2) Vahşi Komandolar (2. Bölüm) 17 Temmuz 2014
49 23 Second Chance Hero Kahramana İkinci Şans 18 Temmuz 2014
50 24 Sandman Returns Kum Adam Dönüyor 21 Temmuz 2014
51 25 Return of the Sinister Six (Part 1) Sinsi Altılı Dönüyor (1. Bölüm) 22 Temmuz 2014
52 26 Ultimate (Part 2) Muhteşem (2. Bölüm) 23 Temmuz 2014

3. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
53 1 The Avenging Spider-Man (Part 1) İntikamcı Örümcek Adam (1. Bölüm) 9 Şubat 2015
54 2 The Avenging Spider-Man (Part 2) İntikamcı Örümcek Adam (2. Bölüm) 10 Şubat 2015
55 3 Agent Venom Ajan Zehir 11 Şubat 2015
56 4 Cloak and Dagger Pelerin ve Hançer 12 Şubat 2015
57 5 The Next Iron Spider Bir Sonraki Demir Örümcek 13 Şubat 2015
58 6 The Vulture Akbaba 16 Şubat 2015
59 7 The Savage Spider-Man Vahşi Örümcek Adam 17 Şubat 2015
60 8 New Warriors Yeni Savaşçılar 18 Şubat 2015
61 9 The Spider-Verse (Part 1) Örümcek Evreni (1. Bölüm ) 8 Ağustos 2015
62 10 The Spider-Verse (Part 2) Örümcek Evreni (2. Bölüm ) 9 Ağustos 2015
63 11 The Spider-Verse (Part 3) Örümcek Evreni (3. Bölüm ) 15 Ağustos 2015
64 12 The Spider-Verse (Part 4) Örümcek Evreni (4. Bölüm ) 16 Ağustos 2015
65 13 The Return of the Guardians of the Galaxy Galaksinin Koyucuları Geri Dönüyor 22 Ağustos 2015
66 14 S.H.I.E.L.D. Academy S.H.I.E.L.D. Akedemisi 23'Ağustos 2015
67 15 Rampaging Rhino Yağmacı Gergadan 28 Kasım 2015
68 16 Ant-Man Karınca Adam 22 Kasım 2015
69 17 Burrito Run Burito Koşusu 14 Kasım 2015
70 18 Inhumanity Zalimlik 15 Kasım 2015
71 19 Attack of the Synthezoids (Part 1) Synthezoids Saldırısı (1. Bölüm) 29 Ağustos 2015
72 20 The Revenge of Arnim Zola (Part 2) Arnim Zola'nın İntikamı (2. Bölüm) 21 Kasım 2015
73 21 Halloween Night at the Museum Müzede Cadılar Bayramı 30 Ağustos 2015
74 22 Nightmare on Christmas Yılbaşı Gecesi 29 Kasım 2015
75 23 Contest of Champions (Part 1) Şampiyonlar Yarışması (1. Bölüm) 7 Aralık 2015
76 24 Contest of Champions (Part 2) Şampiyonlar Yarışması (2. Bölüm) 8 Aralık 2015
77 25 Contest of Champions (Part 3) Şampiyonlar Yarışması (3. Bölüm) 9 Aralık 2015
78 26 Contest of Champions (Part 4) Şampiyonlar Yarışması (4. Bölüm) 10 Aralık 2015

4. Sezon (2016-2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
79 1 Hydra Attacks (Part 1) Hydra Saldırıyor (1. Bölüm) 23 Mayıs 2016
80 2 Hydra Attacks (Part 2) Hydra Saldırıyor (2. Bölüm) 23 Mayıs 2016
81 3 Miles From Home Evden Uzakta 24 Mayıs 2016
82 4 Iron Vulture Demir Akbaba 25 Mayıs 2016
83 5 Lizards Kertenkeleler 26 Mayıs 2016
84 6 Double Agent Venom Çift Ajan Zehir 27 Mayıs 2016
85 7 Beached Kumsal 30 Mayıs 2016
86 8 Anti-Venom Anti-Zehir 31 Mayıs 2016
87 9 Force of Nature Doğanın Gücü 1 Haziran 2016
88 10 The New Sinister 6: Part 1 Yeni Sinsi Altılı: Bölüm 1 5 Kasım 2016
89 11 The New Sinister 6: Part 2 Yeni Sinsi Altılı: Bölüm 2 6 Kasım 2016
90 12 Agent Web Ajan Ağ 12 Kasım 2016
91 13 The Symbiote Saga (Part 1) Simbiyot Efsanesi (Bölüm 1) 13 Kasım 2016
92 14 The Symbiote Saga (Part 2) Simbiyot Efsanesi (Bölüm 2) 17 Kasım 2016
93 15 The Symbiote Saga (Part 3) Simbiyot Efsanesi (Bölüm 3) 18 Kasım 2016
94 16 Return to the Spider-Verse (Part 1) Örümcek Evrenine Dönüş (Bölüm 1) 19 Kasım 2016
95 17 Return to the Spider-Verse (Part 2) Örümcek Evrenine Dönüş (Bölüm 2) 20 Kasım 2016
96 18 Return to the Spider-Verse (Part 3) Örümcek Evrenine Dönüş (Bölüm 3)
97 19 Return to the Spider-Verse (Part 4) Örümcek Evrenine Dönüş (Bölüm 4)
98 20 Strange Little Halloween Garip Küçük Cadılar Bayramı
99 21 The Spider Slayers (Part 1) Örümcek Avcıları (Bölüm 1)
100 22 The Spider Slayers (Part 2) Örümcek Avcıları (Bölüm 2)
101 23 The Spider Slayers (Part 3) Örümcek Avcıları (Bölüm 3)
102 24 The Moon Knight Before Christmas Noelden Önce Ay Savaşçısı
103 25 Graduation Day (Part 1) Mezuniyet Günü (Bölüm 1)
104 26 Graduation Day (Part 2) Mezuniyet Günü (Bölüm 2)