Kurtlar Vadisi Pusu bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu maddede Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bölümleri yer almaktadır.

1. Sezon (2007)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
1 Sadullah Şentürk 19 Nisan 2007
2 Sadullah Şentürk 26 Nisan 2007
3 Sadullah Şentürk 3 Mayıs 2007
4 Sadullah Şentürk 10 Mayıs 2007
5 Sadullah Şentürk 17 Mayıs 2007
6 Sadullah Şentürk 24 Mayıs 2007
7 Sadullah Şentürk 31 Mayıs 2007
8 Sadullah Şentürk 7 Haziran 2007
9 Sadullah Şentürk 14 Haziran 2007

2. Sezon (2007-2008)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
10 Sadullah Şentürk 20 Eylül 2007
11 Sadullah Şentürk 27 Eylül 2007
12 Sadullah Şentürk 4 Ekim 2007
13 Sadullah Şentürk 11 Ekim 2007
14 Sadullah Şentürk 25 Ekim 2007
15 Sadullah Şentürk 1 Kasım 2007
16 Sadullah Şentürk 8 Kasım 2007
17 Sadullah Şentürk 15 Kasım 2007
18 Sadullah Şentürk 22 Kasım 2007
19 Sadullah Şentürk 29 Kasım 2007
20 Sadullah Şentürk 6 Aralık 2007
21 Sadullah Şentürk 13 Aralık 2007
22 Sadullah Şentürk 27 Aralık 2007
23 Sadullah Şentürk 24 Ocak 2008
24 Sadullah Şentürk 31 Ocak 2008
25 Sadullah Şentürk 7 Şubat 2008
26 Sadullah Şentürk 14 Şubat 2008
27 Sadullah Şentürk 21 Şubat 2008
28 Sadullah Şentürk 28 Şubat 2008
29 Sadullah Şentürk 6 Mart 2008
30 Sadullah Şentürk 13 Mart 2008
31 Sadullah Şentürk 27 Mart 2008
32 Sadullah Şentürk 3 Nisan 2008
33 Sadullah Şentürk 10 Nisan 2008
34 Sadullah Şentürk 17 Nisan 2008
35 Sadullah Şentürk 24 Nisan 2008
36 Sadullah Şentürk 1 Mayıs 2008
37 Sadullah Şentürk 8 Mayıs 2008
38 Sadullah Şentürk 15 Mayıs 2008
39 Sadullah Şentürk 22 Mayıs 2008
40 Sadullah Şentürk 29 Mayıs 2008
41 Sadullah Şentürk 5 Haziran 2008

3. Sezon (2008-2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
42 Sadullah Şentürk 9 Ekim 2008
43 Sadullah Şentürk 16 Ekim 2008
44 Sadullah Şentürk 23 Ekim 2008
45 Sadullah Şentürk 6 Kasım 2008
46 Sadullah Şentürk 13 Kasım 2008
47 Sadullah Şentürk 20 Kasım 2008
48 Sadullah Şentürk 27 Kasım 2008
49 Sadullah Şentürk 4 Aralık 2008
50 Sadullah Şentürk 5 Mart 2009
51 Sadullah Şentürk 12 Mart 2009
52 Zeynep Günay Tan 19 Mart 2009
53 Zeynep Günay Tan 2 Nisan 2009
54 Zeynep Günay Tan 9 Nisan 2009
55 Zeynep Günay Tan 16 Nisan 2009
56 Zeynep Günay Tan 23 Nisan 2009
57 Zeynep Günay Tan 30 Nisan 2009
58 Zübeyr Şaşmaz 7 Mayıs 2009
59 Zübeyr Şaşmaz 14 Mayıs 2009
60 Zübeyr Şaşmaz 21 Mayıs 2009
61 Zübeyr Şaşmaz 28 Mayıs 2009
62 Zübeyr Şaşmaz 4 Haziran 2009
63 Zübeyr Şaşmaz 11 Haziran 2009

4. Sezon (2009-2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
64 Zübeyr Şaşmaz 24 Eylül 2009
65 Zübeyr Şaşmaz 1 Ekim 2009
66 Zübeyr Şaşmaz 8 Ekim 2009
67 Zübeyr Şaşmaz 15 Ekim 2009
68 Zübeyr Şaşmaz 29 Ekim 2009
69 Zübeyr Şaşmaz 5 Kasım 2009
70 Zübeyr Şaşmaz 12 Kasım 2009
71 Sadullah Şentürk 19 Kasım 2009
72 Sadullah Şentürk 3 Aralık 2009
73 Sadullah Şentürk 10 Aralık 2009
74 Sadullah Şentürk 17 Aralık 2009
75 Sadullah Şentürk 24 Aralık 2009
76 Sadullah Şentürk 14 Ocak 2010
77 Sadullah Şentürk 21 Ocak 2010
78 Sadullah Şentürk 28 Ocak 2010
79 Sadullah Şentürk 4 Şubat 2010
80 Sadullah Şentürk 11 Şubat 2010
81 Sadullah Şentürk 4 Mart 2010
82 Sadullah Şentürk 11 Mart 2010
83 Sadullah Şentürk 18 Mart 2010
84 Sadullah Şentürk 25 Mart 2010
85 Sadullah Şentürk 1 Nisan 2010
86 Sadullah Şentürk 8 Nisan 2010
87 Sadullah Şentürk 15 Nisan 2010
88 Sadullah Şentürk 29 Nisan 2010
89 Sadullah Şentürk 6 Mayıs 2010
90 Sadullah Şentürk 13 Mayıs 2010
91 Sadullah Şentürk 20 Mayıs 2010
92 Sadullah Şentürk 27 Mayıs 2010
93 Sadullah Şentürk 3 Haziran 2010

5. Sezon (2010-2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
94 Alican Gebeş 23 Eylül 2010
95 Alican Gebeş 30 Eylül 2010
96 Alican Gebeş 7 Ekim 2010
97 Alican Gebeş 14 Ekim 2010
98 Alican Gebeş 21 Ekim 2010
99 Alican Gebeş 28 Ekim 2010
100 Selahattin Sancaklı 11 Kasım 2010
101 Selahattin Sancaklı 25 Kasım 2010
102 Selahattin Sancaklı 2 Aralık 2010
103 Selahattin Sancaklı 9 Aralık 2010
104 Selahattin Sancaklı 16 Aralık 2010
105 Selahattin Sancaklı 23 Aralık 2010
106 Selahattin Sancaklı 30 Aralık 2010
107 Selahattin Sancaklı 6 Ocak 2011
108 Selahattin Sancaklı 13 Ocak 2011
109 Selahattin Sancaklı 20 Ocak 2011
110 Selahattin Sancaklı 27 Ocak 2011
111 Selahattin Sancaklı 3 Şubat 2011
112 Selahattin Sancaklı 10 Şubat 2011
113 Selahattin Sancaklı 17 Şubat 2011
114 Selahattin Sancaklı 24 Şubat 2011
115 Selahattin Sancaklı 3 Mart 2011
116 Selahattin Sancaklı 10 Mart 2011
117 Selahattin Sancaklı 17 Mart 2011
118 Selahattin Sancaklı 24 Mart 2011
119 Selahattin Sancaklı 31 Mart 2011
120 Selahattin Sancaklı 7 Nisan 2011
121 Selahattin Sancaklı 14 Nisan 2011
122 Selahattin Sancaklı 21 Nisan 2011
123 Selahattin Sancaklı 28 Nisan 2011
124 Selahattin Sancaklı 5 Mayıs 2011
125 Selahattin Sancaklı 12 Mayıs 2011
126 Selahattin Sancaklı 26 Mayıs 2011
127 Selahattin Sancaklı 2 Haziran 2011
128 Selahattin Sancaklı 9 Haziran 2011

6. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
129 Onur Tan 22 Eylül 2011
130 Onur Tan 29 Eylül 2011
131 Onur Tan 6 Ekim 2011
132 Onur Tan 13 Ekim 2011
133 Onur Tan 20 Ekim 2011
134 Onur Tan 27 Ekim 2011
135 Onur Tan 3 Kasım 2011
136 Onur Tan 10 Kasım 2011
137 Onur Tan 17 Kasım 2011
138 Onur Tan 24 Kasım 2011
139 Onur Tan 8 Aralık 2011
140 Onur Tan 15 Aralık 2011
141 Onur Tan 22 Aralık 2011
142 Onur Tan 29 Aralık 2011
143 Onur Tan 12 Ocak 2012
144 Onur Tan 19 Ocak 2012
145 Onur Tan 26 Ocak 2012
146 Onur Tan 2 Şubat 2012
147 Onur Tan 9 Şubat 2012
148 Onur Tan 16 Şubat 2012
149 Onur Tan 1 Mart 2012
150 Onur Tan 8 Mart 2012
151 Onur Tan 15 Mart 2012
152 Onur Tan 22 Mart 2012
153 Onur Tan 29 Mart 2012
154 Onur Tan 5 Nisan 2012
155 Onur Tan 12 Nisan 2012
156 Onur Tan 19 Nisan 2012
157 Onur Tan 26 Nisan 2012
158 Onur Tan 10 Mayıs 2012
159 Onur Tan 17 Mayıs 2012
160 Onur Tan 24 Mayıs 2012
161 Onur Tan 7 Haziran 2012

7. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
162 Alican Gebeş 13 Eylül 2012
163 Alican Gebeş 20 Eylül 2012
164 Alican Gebeş 27 Eylül 2012
165 Alican Gebeş 4 Ekim 2012
166 Alican Gebeş 11 Ekim 2012
167 Alican Gebeş 18 Ekim 2012
168 Alican Gebeş 1 Kasım 2012
169 Alican Gebeş 8 Kasım 2012
170 Alican Gebeş 15 Kasım 2012
171 Alican Gebeş 22 Kasım 2012
172 Onur Tan 29 Kasım 2012
173 Onur Tan 6 Aralık 2012
174 Onur Tan 13 Aralık 2012
175 Onur Tan 20 Aralık 2012
176 Onur Tan 3 Ocak 2013
177 Onur Tan 10 Ocak 2013
178 Onur Tan 17 Ocak 2013
179 Onur Tan 24 Ocak 2013
180 Onur Tan 31 Ocak 2013
181 Onur Tan 7 Şubat 2013
182 Onur Tan 14 Şubat 2013
183 Onur Tan 28 Şubat 2013
184 Onur Tan 7 Mart 2013
185 Onur Tan 14 Mart 2013
186 Onur Tan 21 Mart 2013
187 Onur Tan 28 Mart 2013
188 Onur Tan 11 Nisan 2013
189 Onur Tan 18 Nisan 2013
190 Onur Tan 25 Nisan 2013
191 Onur Tan 9 Mayıs 2013
192 Onur Tan 16 Mayıs 2013
193 Onur Tan 23 Mayıs 2013
194 Onur Tan 30 Mayıs 2013
195 Onur Tan 6 Haziran 2013

8. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yönetmen Yayın tarihi
196 Onur Tan 12 Eylül 2013
197 Onur Tan 19 Eylül 2013
198 Onur Tan 26 Eylül 2013
199 Onur Tan 3 Ekim 2013
200 Onur Tan 10 Ekim 2013
201 Onur Tan 24 Ekim 2013
202 Onur Tan 31 Ekim 2013
203 Onur Tan 7 Kasım 2013
204 Onur Tan 14 Kasım 2013
205 Onur Tan 21 Kasım 2013
206 Onur Tan 5 Aralık 2013
207 Onur Tan 12 Aralık 2013
208 Onur Tan 19 Aralık 2013
209 Onur Tan 26 Aralık 2013
210 Onur Tan 9 Ocak 2014
211 Onur Tan 16 Ocak 2014
212 Onur Tan 23 Ocak 2014
213 Onur Tan 30 Ocak 2014
214 Onur Tan 6 Şubat 2014
215 Onur Tan 13 Şubat 2014
216 Onur Tan 20 Şubat 2014
217 Onur Tan 6 Mart 2014
218 Onur Tan 13 Mart 2014
219 Onur Tan 20 Mart 2014
220 Onur Tan 27 Mart 2014
221 Onur Tan 10 Nisan 2014
222 Onur Tan 17 Nisan 2014
223 Onur Tan 24 Nisan 2014

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]