Kullanıcı mesaj:Toggo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 01:18, 18 Şubat 2007 (UTC)



Utku TanrıvereMesaj 18:01, 2 Aralık 2011 (UTC)


Merhaba utku lisans konusunda herhangi bir sorun yok. Belma hanımın web sitesini ben hazırladım ve wikipedia da kendisi ile ilgili bir sayfa oluşturulmasını fotoğraflarından yüklemiş olduğumun burada kullanılmasını bizzat kendisi istedi. Eğer bununla ilgili resmi yazılı bir evrak gerekiyor ise onu da kolaylıkla temin edebilirim. Wikipedia konusunda çok fazla iyi değilim yanlış yaptığım birşeyler olabilir bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Toggo

Serkan COŞKUN

  • Sitedeki "kullanım koşulları" ve "yasal uyarı" sayfaları henüz açılmadığı ve başka bir lisans bilgisi olmadığı için şüpheli olarak etiketlemek durumundaydım. Sizi anlıyorum. permissions-tr@wikimedia.org e-posta adresi üzerinden konuyla ilgili dosyaların da bağlantılarını vererek iletişime geçerseniz, en emin şekilde etiketlenmeleri sağlanacaktır. İlginiz ve katkılarınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 20:49, 2 Aralık 2011 (UTC)