Kullanıcı mesaj:Hakan Balamir

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Mskyrider tarafından 4 yıl önce Engellendiniz. başlığına

Hızlı Silme talepleri hakkında[kaynağı değiştir]

Sevgili Hakan Balamir, bugün BBC'nin düzenlediği bir etkinlik nedeniyle bazı deneyimsiz kullanıcılar madde oluşturuyorlar. Hızlı Silme etiketi yerleştirmeden önce biraz beklemenizi rica etmek istiyorum. Önce bu kullanıcılara bir merhaba dememize, kuralları açıklamamıza fırsat veriniz. Etkinlikten haberimiz olmadığı için bu BBC ekibine ulaşma, bilgilendirme konusunda erken davranamadık. Hızlı Silme konusunda bu kadar acele etmemeyi rica edebilir miyim?--Başak (mesaj) 09:49, 8 Aralık 2016 (UTC)

Üzgünüm Vikipedi taviz veremez. Büyük bir etkinlik düzenleniyorsa kurallara uymaları beklenir öyle değil mi? --Hakan Balamir (mesaj) 09:50, 8 Aralık 2016 (UTC)
Hızlı yanıtınız için teşekkürler. Beklediğim taviz verilmesi değil; Kuralları uymalarını beklemek için kuralları açıklama, öğrenme fırsatı vermek gerek. Vikipedi:Lütfen yeni kullanıcıları ısırmayınız yönergesi çerçevesinde rica etmiştim. Ayrıca madddelere neden böyle bir şablon eklemekte acele ediyorsunuz? Uluslararası Kadın Müzeleri Birliği maddesine bakıyorum. Kaynaksız şablonu eklenebilir, ama enden hızlı sil? iyi viki'ler --Başak (mesaj) 10:01, 8 Aralık 2016 (UTC)
Çünkü kayda değer değil. Gereği neyse o yapılır kayda değer olduğunu iddia ediyosanız gidin bunu kayda değer yapın. --Hakan Balamir (mesaj) 10:04, 8 Aralık 2016 (UTC)
Merhaba maddeler açıldıktan 1-3 dk içerisinde HS etiketi eklemektesiniz, açık vandalizm veya saldırı niteliği taşımayan sayfalarda bunu yapmak uygun değildir, zira maddenin geliştirilmesine vakit tanınması gerekir. Selamlar.-- Hakan·IST 10:06, 8 Aralık 2016 (UTC)

Engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Hakan·IST 10:11, 8 Aralık 2016 (UTC)
  • Hakan Balamir, ya kullanıcı çalışma sayfalarından kopyalayarak çalışması bitmemiş sayfalar oluşturuyor, ya da var olan maddeleri farklı adlar ile yeniden açıyorsunuz. Bunları yapmamanızı öneririm. Vikipedi Yardım sayfalarını kullanarak işleyiş hakkında biraz daha bilgi sahibi olun. --Mskyrider ileti 20.05, 4 Mart 2020 (UTC)Yanıtla
  • Madde adını değiştirmek için taşımak lazım farklı adla yeniden açmak değil, o nedenle yardım sayfalarını incelemeni tekrar öneririm. --Mskyrider ileti 20.10, 4 Mart 2020 (UTC)Yanıtla