Kullanıcı mesaj:Yucedag-gursel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Nedim Gürsel maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar. Nedim Gürsel maddesindeki katkınız için teşekkürler. Ancak Vikipedi politikaları gereği değişikliğinizi geri almak durumunda kaldım. Yaptığınız değişiklik herhangi bir açık kaynağa gönderme yapmıyor, o yüzden kontrol edemiyoruz. "Nedim Gürsel onaylı" olduğundan emin olunabilmesi için OTRS (Open-source Ticket Request System/Açık kaynak yardım isteği sistemi) süreci başlatmanız gerekmektedir. Özellikle Nedim Gürsel gibi yaşayan insanların biyografilerinde herhangi bir hakaret ya da yanlış bilgiye yer verilmemesi için ihtilaflı durumlarda bu prosedür standart olarak uygulanmaktadır. Bu konuda topluluğun hassasiyetini anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. Amacımız bu tür biyografi maddelerinde ziyaretçilere yanlış bilgi verilmesini (mümkün olduğunca) engellemektir. Lütfen "Kendiniz hakkındaki maddelerle ilgili problemler" ve "Konu alınan kişiyi kaynak olarak kullanmak" politikalarımızı inceleyin. Bu konuda herhangi bir sıkıntınız olur, sorun yaşar ya da merak ettiğiniz bir şey olursa lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin. Saygılarımla. Sultan Galiyev (mesaj) 13:13, 16 Eylül 2015 (UTC)

nedim gursel in 10 yıllık hayat arkadaşı olarak halihazırda zoraki eşi durumundaki hanımın eklentisi beni ve kızımı rencide ediyor. Nedim gursel tarafından onaylı bir şekilde sabahki duzeltmeyi ekliyorum. Burda kişinin otobiyografisjnde yeni doğmuş kızının da olması gerektiğini düşünerek hayat arkadaşımın görüşünü alarak çocuğunu ve kitaplarının bazılarının ekledim. burdaki son durum hiç hoş değil. Kiminle evli kiminle yaşadığını değil kalıcı ve ebedi ve değiştirilemeyecek tek gerçeği ben ekledim. Nedim gursel de böyle olmasını istedi. Hem bir avukat hem de bu tür sosyal bilgilendirme ve tartışma sitelerinde yıllardır çalışırım. Sizden ricam bu olayın dışında kalmanız.Bu imzasız yazı Yucedag-gursel (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Selamlar. Eklediğiniz kitapları onayladım, onlarda sıkıntı yok. Ancak diğer eklemelerinizde, daha önceki mesajımda açıklamaya çalıştığım gibi, başka herhangi bir kaynaktan doğrulayamadığım için geri almak durumunda kalıyorum. Kaynak Nedim Bey'in kendisiyse OTRS süreci başlatmalısınız. Yani, info-tr@wikimedia.org adresine bir e-posta atarak durumu anlatın. Dilerseniz bir hizmetliye de mesaj atabilirsiniz. Ama Vikipedi'de atılan her mesaj açık kaynaktır, herkes tarafından okunabilir, silinmez ve arşivlendiği için yıllar sonra bile ulaşılabilir. O yüzden konu buysa, size nacizane tavsiyem e-posta atmanızdır. Eğer bir sonuç alamazsanız ya da geri dönüş olmazsa, tekrar bana mesaj atın, yardımcı olmaya çalışırım. Yaşayan insan biyografilerinde özenli olmak ve yanlış bilgilerin yer almamasını sağlamak durumundayız. Size belki zahmet çıkarmış oluyoruz ama gösterdiğimiz hassasiyeti lütfen anlayışla karşılayın. Saygılar, iyi günler. Sultan Galiyev (mesaj) 14:50, 16 Eylül 2015 (UTC)
Teşekkür ediyorum inceliginiz ve duyarlılığını için. Gerekeni ileri zamanlarda canım ugrasmak istediğinde yapacağım. Doğum tarihleri herkese yeterli bir yanıt olarak kalsın. Iyi çalışmalar. Sevgiyle kalın. Yucedag-gursel (mesaj) 15:07, 16 Eylül 2015 (UTC)
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Katkılarınızın devamını isteriz. Örneğin, Nedim Gürsel'in kitaplarının 27 dile çevrildiği yazılı maddede ama hangi diller olduğu vs. bilgileri yer almıyor. Bu tür eksiklikleri tamamlayarak Vikipedi'yi zenginleştirmenizi dileriz. Sultan Galiyev (mesaj) 15:17, 16 Eylül 2015 (UTC)