Kullanıcı mesaj:Yılmaz Doğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yılmaz Doğan (01 Eylül 1936 , Ordu - Mesudiye)

Sevgili ve Saygıdeğer okurlar ; yeniden yazmaya başlamanın mutluluğu içindeyim bugüne dek verdiğim aradan dolayı hepinizden özür dilerim . Hayatınızda güzellikler sizlerle olsun ...

Saygılarımla Yılmaz Doğan

  • Merhaba Yılmaz Bey,
  • Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz. Maalesef belirli bir düzeyde (genellikle ulusal) tanınmış olmayan yazar ve şairlerin biyografi sayfalarını açmamız mümkün değil. Lütfen kayda değerlik yönergemize bir göz atınız. Eğer hala maddenizin açılması (Vikipedi'de kalması) gerektiğini düşünüyorsanız, Tartışma:Yılmaz Doğan sayfasında gerekçelerinizi ve eserlerinizle ilgili bilgileri paylaşınız.

Biyografi Yardım[kaynağı değiştir]

Tekrar Merhabalar ... Genel anlamda (Ulusal veya Tanınmış) kişilerin biyografi lerimi sadece wikipedia kaynaklarına alınarak sayfa açılmasına izin verilmektedir ?.. Sayfanın henüz oluşturulmadan silinmesi ?.. Yada engellenmesi ne derece doğrudur ?.. Bildiğim kadarıyla wikipedia da birçok kişinin biyografisi mevcuttur . Normal anlamda bir biyografi sayfası hazırlamam mümkünmüdür ?.. Sayfaların doğrudan engellenmesi yerine çözüme ulaştırılması taraftarıyım ; bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . İlginize Teşekkür Ederim Kolay Gelsin Yılmaz Doğan

  • Malesef anladığım kadarıyla Vikipedi'de kendinize ait bir ansiklopedi maddeninizin açılması mümkün değil. Ancak kullanıcı sayfanızı (Kullanıcı:Yılmaz Doğan) kullanmanızda bir sorun yok. Maddeniz açılabilecek olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 16:05, 27 Şubat 2012 (UTC)

Sigaranın Faydaları[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Şiirinizdeki "Evine hırsız girmez, uyurken öksürürsün" mısraını çok beğendim, çocukluğumu hatırlattı bana. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 22:44, 15 Mart 2012 (UTC)