Kullanıcı mesaj:Vindamobilya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Anerka tarafından 1 yıl önce Şubat 2023 başlığına

Şubat 2023[kaynağı değiştir]

Şu sorun nedeniyle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellendi: hesabınız, Vikipedi'nin amacına aykırı olarak reklam veya tanıtım için kullanıldı ve kullanıcı adınız; kullanıcı adı politikasına aykırı bir şekilde hesabın bir işletmeyi, başka bir kuruluşu, grubu veya bir web sitesini temsil ettiğini gösteriyor.

İşletmenizi veya kuruluşunuzu tanıtmak dışında yararlı katkılar yapmayı planlıyorsanız, kullanıcı adınızı değiştirebilir ve engelinizi kaldırtabilirsiniz. Bunu yapmak için öncelikle kullanıcı adı politikasına uygun olarak seçeneğiniz kullanıcı adının başka birine ait olup olmadığını öğrenmek için bu listeye göz atın.

Kabul edilebilir bir kullanıcı adı bulduğunuzda, {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz ve kullanıcı adınızı değiştirmek istediğinize dair bir not}} metnini mesaj sayfasının altına ekleyin. Gerekçenizde şunları yapmalısınız:

  • Engelin nedenini anladığınıza ve engellenmenize neden olan değişiklikleri tekrar etmeyeceğinize bizi ikna edin.
  • Engeliniz kaldırılırsa yapmayı düşündüğünüz katkıları genel olarak açıklayın.
İtirazlar: Engel itiraz rehberini okuduktan sonra hâlâ bir hata yapıldığını düşünüyorsanız mesaj sayfanızın altına {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. --anerka'ya söyleyin 10.58, 28 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Vindamobilya (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Merhabalar, Vinda Mobilya adına Adım Abdulkadir DEMİRAL, şirketimizi ile ilgili olarak reklam, tanıtım veya pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmek için kesinlikle sayfa oluşturmuyoruz. Firmamız Vikipedi'nin amacına uygun olarak doğrulanabilir, tarafsız olarak bilgilerimizi kamuoyuna paylaşmak istiyoruz. Vindamobilya (mesaj) 11.10, 28 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Ret gerekçesi:

Kullanıcı adınız bir kurum/kuruluşu temsil etmektedir. Reklam veya tanıtım yapmayacağınız beyanını doğru kabul etsem dahi Vikipedi'de bir hesabın bir kurum ya da kuruluşu temsil etmesi kullanıcı adı politikamıza aykırıdır. Özel:KüreselYenidenAdlandırmaİsteği bağlantısından yeni bir kullanıcı adı seçerek adınızı değiştirebilirsiniz. İsim değişikliğiniz tamamlandığında engel kaldırma işlemi için bana mesaj sayfanızdan seslenebilirsiniz. Seslenmek için mesajınızın sonuna {{seslen|anerka}}--~~~~ eklemeniz yeterli olacaktır. Ancak adınızı değiştirseniz dahi VP:ÇÇ ve VP:KD gibi politikalara uygun davranmanızın bekleneceğini, Vikipedi'nin bir reklam yeri olarak kullanılamayacağını, aksi durumda tekrar engellenebileceğinizi de hatırlatmam gerekiyor. İyi vikiler. --anerka'ya söyleyin 13.09, 28 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.


    • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Adımızı değiştirmem gerekiyor. Ancak nasıl yapıldığını bilemiyor. bana bu noktada tekrardan yardımcı olabilir misin ?

Özel:KüreselYenidenAdlandırmaİsteği bağlantısına tıkla, yeni bir kullanıcı adı yaz, değişiklik nedenini belirt ve talebi gönder. Talep, yeniden adlandırma yetkisine sahip kullanıcılar tarafından değerlendirilecektir.----anerka'ya söyleyin 06.38, 1 Mart 2023 (UTC)Yanıtla