Kullanıcı mesaj:Viceorganizecrime

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Haksız yere bana ait olan özgür içerikli resimleri upload ettiğim için hesabımı telif hakkını ihlal etmiş gibi göstermen ve yüklediğim resimleri sildirip bana 1 gün ban atman[kaynağı değiştir]

Arkadaşım ...? Benim çektiğim bana ait olan özgür resimleri telif hakkı diye gösterip hesabımı engelliyorsunuz, hesabımı derhal açın yoksa sizi görevi suistimalden şikayet edeceğim! Vicenarcotics benim hesabım. Yaptığınız doğru bir şey değil, bana kastınız mı var? Telif hakkı demişsiniz madem telif hakkı olduğunu kanıtlayın o zaman.Telif hakkını ihlal ettiğime dair bir gerekçe bile yok ortada! Gerekçeyi bile yazmamışsınız! Öyle kafanıza göre ban atmışsınız! Nerede telif hakkı olduğu ispatlı? Daha önce yüklediğim resimler telif hakkı içeriyormuş ama eklediğim diğer resimler bana ait bir özgür içerik ve wiki commons da telif hakkı ihlali var diye bilgi vermemiş ilgili resimlere, siz ne hakla kafanıza göre milleti takip edip iftira atarak ban atıyorsunuz? Daha önce yüklediğim resimlerin kaynağını vermeseydim onun telif hakkı olduğunu nereden anlayacaktınız ? Resmen çifte standart bu. Görevi suistimal ediyorsunuz sizi bildireceğim! --Viceorganizecrime (mesaj) 10:57, 17 Kasım 2015 (UTC)

Sayın Viceorganizecrime, commonstaki mesaj sayfanızda son eklediğiniz fotoğrafların telif nedeni ile silindiğini görebilirsiniz! Ve ayrıca engel devam ederken başka bir hesap ve/veya IP ile katkı sağlamanın kuklacığa gireceğinide hatırlatmak isterim. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 10:59, 17 Kasım 2015 (UTC)

İyi ama gerekçe yok neye dayanarak telif hakkı ihlali deniyor, bana gerekçe gösterin? Peki o Don Johnson'ın commons'daki resmi nasıl oluyor da telif hakkı ihlaline girmiyor ? O resim nasıl oluyor da özgür içerik diye nielendiriliyor. Benim paylaştıklarım çalıntı resimler değil ki? --Viceorganizecrime (mesaj) 11:06, 17 Kasım 2015 (UTC)

Oradaki gerekçeleri oradaki adminlere sormanız gerekmektedir! Ki Philip Michael Thomas sayfasına eklediğiniz beyaz takım elbiseli fotoğrafı birebir aynı idi! Lütfen engel sürenizin sonunda telifli içerikler eklemeyiniz! Şüphelendiğiniz diğer fotoğrafları silinmeye aday gösterebilirsiniz. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 11:13, 17 Kasım 2015 (UTC)