İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Uannis~trwiki/Arşiv/Şubat/2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Resim ekleme[kaynağı değiştir]

Taraflı şablonunu neden kaldırdığını öğrenebilir miyim?--Mach 14:30, 3 Şubat 2007 (UTC)

Ayrıca yazmamam gerek yok şablon koyarken özellikle taraflı şablonu koyarken tartışma kısmına neden taraflı bulduğumu yazarım.Taraflı şablonunu kaldırırken maddenin tartışma kısmınıda okursun.Katılımcılar tartışır, uzlaşmaya varılır gerekirse düzeltilir ondan sonra taraflı şablonu kaldırılır.--Mach 14:36, 3 Şubat 2007 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Vito Genovese 03:14, 14 Şubat 2007 (UTC)

ben o sayfayı ingilizce vikiden ceviricektim başlangıç olarak onları yazdım neden sildiğini bilmek isterim--uannis 10:02, 14 Şubat 2007 (UTC)

1) calisma var kalibi olmadigindan herhangi bir ceviri islemi olduguna dair iz yoktu. 2) kayitli olmayan kullanici tarafindan yapilmisti, dolayisiyla devam etmeyecegi daha olasyidi 3) amerikan diye bir kavrami yanlis buldugum icin..amerakali bile desek, su kadari amerikali bu kadari ingiliz bu kadar afrikali demeyi yanlis buluyorum..amerikali dedigin zaten ingiliz alman irlandalilari iceriyor..mantiksiz geldi. Ayrica diasporanin turkce karsiliginin kopuntu oldugunu da eklemk isterim. - Erhan 11:20, 14 Şubat 2007 (UTC)
demek türkçem sandığım kadar iyi değilmiş:)))o kadarda edebiyattan okul 1.siydim yaa OFFF:( herneyse söylediğin için teşekkürler şu diasporayla ilgili çevirimde türk azınlıklar gibi bir sayfada varmış emeklerim boşuna gitti zaten--uannis 11:28, 14 Şubat 2007 (UTC)
Sıkma canını herkesin basina geliyor bu tur seyler. Farkli bir sey yazdiysan hemen ekle asil maddeye ve yap yonlendirmeleri ki baskasi ayni seyi tekrarlamasin. Kolay gelsin. - Erhan 11:32, 14 Şubat 2007 (UTC)

Merhaba Uannis,

Şablon:Kullanıcı tk.wiki haline getirdim şablonu (Önerdiğin isim çok uzundu) ve kullanıcı sayfana ekledim.

Güle güle kullan!

Vito Genovese 16:56, 14 Şubat 2007 (UTC)


Seyret ki mucizelere ortak ol evlat!

Vito Genovese 17:01, 14 Şubat 2007 (UTC)

Merhaba. Bildiğim kadarıyla "Monastique" "Monachism" ile ilgili demektir. Ve monachos da Türkçe keşiş olduğuna göre Monastik yerine keşişsel yazmayı daha uygun buluyorum. - Erhan 15:23, 15 Şubat 2007 (UTC)

keşişsel yazmakla doğru yazmışsın türkçe kelimeler kullanmak her zaman daha iyidir fakat ben o kelimeyi nerde yazdım hatırlamıyorum kullanıcı sayfama yazarsan sevinirim birde aynorozsayfasını biraz önce oluşturdum fakat tabloda çeviremediğim bi kaç kelime oldu bakarsan sevinirim--uannis 15:33, 15 Şubat 2007 (UTC)
Aynoroz maddesinden söz ediyordum. Gözüme çarpanları düzelttim. - Erhan 15:49, 15 Şubat 2007 (UTC)

Japonya'daki şehirler listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba geçen gün bu konuyu konuşuyorduk. Japonya'daki şehirler listesini yeniden düzenledim.--Martianmister 15:28, 21 Şubat 2007 (UTC)

hoş geldin mesajları[kaynağı değiştir]

  • merhaba, hoşgeldin mesajlarını kullanıcı sayfalarına değil de mesaj sayfalarına yollarsanız daha iyi olur. kolay gelsin. --kibelemesaj 20:36, 21 Şubat 2007 (UTC)
size yollayanı da uyarmışızdır belki. :) kullanıcı sayfasını kullanıcının kendisine bırakmakta fayda var.. ne de olsa bu bir mesaj. teşekkürler. --kibelemesaj 20:40, 21 Şubat 2007 (UTC)
Merhaba, hoşgeldiniz iletisi için kalıbını kullanabilirsin : {{subst:hoş geldin}} - Erhan 20:48, 21 Şubat 2007 (UTC)

Sevgili Uannis mesajlar için kolay gelsin öncelikle ancak bir sorun var bunları roketler gibi yaptığında kimin ne değişiklik yaptığı gözden kaçabiliyor zaman zaman. Bu özellikle vandalizm önlenmesi açısından önemli çünkü bazen madde uzun süre vandallanmış olarak kalabiliyor, bilgine.--Erdem Şenol 21:23, 21 Şubat 2007 (UTC)

Estağfurullah Uannis. Bilgiye ve bilginin bilinmesine katkı yapan herkes saygı duyulacak insandır. Bu yaşta birçoğu playstation başında vakit öldürürken sen bunu yapıyorsan sende saygı duyulacak birisin demektir. Ayrıca bana göre aslolan fazla değişiklik değil nitelikli değişiklik, böylece insanlar buraya girdiğinde aman be içi bomboş deyip girdiği gibi çıkmaz.--Erdem Şenol 21:34, 21 Şubat 2007 (UTC)

madde sayısı[kaynağı değiştir]

Şu sayfaya] bakarsan kullanıcı istatistikleri ve diğer istatistik bilgiler hakkında bilgi edinebilirsin. Mesajlar toplam madde sayısını etkilemez. Kolay gelsin.--Erdem Şenol 21:39, 21 Şubat 2007 (UTC)

teşekkürler uaniss[kaynağı değiştir]

merhaba,

oncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. yeni bir wikipedia cı olarak yapmış oldugunuz katkılar ıcınde tesekkurlerını sunarım

  • imzanıda atsaydın bari kim olduğunu görürdük:)--uannis 15:54, 22 Şubat 2007 (UTC)

Kolay gelsin[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Uannis yine işbaşındasın bakıyorumda, imdi bu adam ammada çok karışıyor herşeye demessen küçük bir hatırlatma yacam. Değişiklik yatığında özet kutusunu kullanırsan merak edenler sayfalara girip bakmaktansa özeti okuyarak zaman kazanır. Örneğin Etrüks^ün yaptığı gibi yeni madde açarken dahi masse raslak v.b gibi. Bu arad saat 2:15 okulun yok heralde yarın.--Erdem Şenol 00:16, 26 Şubat 2007 (UTC)

vallaha ben de iki tane koyduktan sonra kararsız kaldım? koymasak mı ki harbiden. aslında ne yaptığımız belirtmekte fayda var gibi geldi kaç madde düzenlendi kaç madde silindi gibisinden. neyse bundan sonrakilere koymayalım.Delamorenamesaj 08:57, 26 Şubat 2007 (UTC)

Hangi siteyi söylediğini anlamadım... Onikipuan mı :D Oraya üyeyim...

Bosna-Hersek Şablon[kaynağı değiştir]

Evet beğendim. Yalnız Bosna-Hersek Federasyonu'nun bayrak ve armasını İngilizce Vikipedi'den alıp koyabilirsen çok sevinirim. Ben zannedersem yapamam. Şimdiki bayrak Bosna-Hersek devletinin bayrağı ve arması çünkü. Sağol.

Aslında var. Bosna-Hersek Federasyonu yazan yerde Bosna-Hersek'in Belediyeleri yazması lazım. Bu görünen başlık altında Bosna-Hersek Federasyonu ve Sırp Cumhuriyeti çıkmalı. Sağol.

  1. Neyse böyle daha güzel olmuş durumda. Değişiklik yapma adaşım ve müstakbel meslektaşım. Hoşçakal...--TOBB ETÜ 10:21, 28 Şubat 2007 (UTC)
  1. Bence böyle kalsın. Bu durumu iyi.--TOBB ETÜ 10:25, 28 Şubat 2007 (UTC)

Hee... Üyeyim... --Gul-benmehmet 13:50, 28 Şubat 2007 (UTC)