Kullanıcı mesaj:Tigris~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhabalar,

Öncelikle şahısların isimlerini söyleyerek değişiklikleri için saçmalık benzeri tabirler kullanmayınız, bu kişisel saldırı olarak algılanabilir ki Vikipedi'de kişisel saldırı yasaktır. Maddedeki değişikliğiniz çok köklü, oysa madde çok hassas bir madde, bu kadar büyük değişiklikler yaparken tartışmada belirtmeniz faydalı olacaktır. Öte yandan eklediğiniz içerik daha önce defalarca taraflı olduğu ve bazı bölümlerinin gerekli referansları barındırmadığı sebepleriyle maddelerden çıkarılmış bir içerik. Lütfen aynı içeriği hiçbir değişikliğe tabii tutmadan, bütün madde içeriğini kapsayacak şekilde girmeyiniz. Şu anki içerikle ilgili beğenmediğiniz noktaları tartışma kısmında belirterek diğer arkadaşlarla ortak bir karara varıp değişiklikleri yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 19:54, 4 Mayıs 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

Yardım:Sayfayı eski sürüme döndürmek sayfasına bakarak nasıl geri alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Resimlere gelince... eğer bir resmin telif hakları saklıysa ve kullanımına izin verilmiyorsa, bu resmi hiçbir şekilde kullanamazsınız. Yükleyemezsiniz. Telif durumu belirsiz resimler {{belirsiz}} etiketiyle etiketlenir ve bu etikete sahip resimler belli bir süre sonra silinir. Bu nedenle lütfen bu tür resimler eklemeyiniz. Resim eklerken diğer vikilere ve commons'a göz atın, oralarda zaten birçok resim var kullanabileceğiniz. İyi çalışmalar... - Noumenon 07:55, 5 Mayıs 2006 (UTC)</nowiki>

  • Sagol valla. Az once okudum ogrendim.
  • Resimler teker teker yüklenebilmekte, sadece bu yol var. Ama resimlerin teliflerine dikkat ediniz. Ayrıca Vikipedi:Resim telif etiketleri'ne göz atmanız yararlı olacaktır. - Noumenon 20:17, 8 Mayıs 2006 (UTC)

--Dbl2010 21:30, 12 Mayıs 2006 (UTC)

  • Lütfen daha önce silinmesine oylama ile karar verilmiş içerikleri ısrarla eklemeyiniz. Ayrıca söz konusu içerikte telif sorunu da bulunmaktadır. Topluluğun hassas olduğu konularda yanlış anlaşılabilecek içerikler girmeniz, topluluğu rahatsız edebilir ki bu Vikipedi için onaylanacak veya hoş karşılanabilecek bir davranış değildir. Lütfen propaganda olarak algılanabilecek içerikler girmekten vazgeçin. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - Noumenon 19:56, 9 Mayıs 2006 (UTC)
  • Merak ediyorsanız, SAM arşivlerine göz atabilirsiniz. Silinmiş yazı eklediğiniz kısmı ve başka içerikleri içermekteydi. Ayrıca konuyu mesajda sunuş biçiminiz bile çok rahat yanlış anlaşılacak tarzda... lütfen daha dikkatli olalım. Her şeyden önce girilen her bilgi doğrulanabilir olmalıdır; 3. parti kaynaklardan doğrulanamayan her bilgi çıkarılır. Bunlara da dikkat ediniz. - Noumenon 20:08, 9 Mayıs 2006 (UTC)
  • Eski sürümde taraflı şablonu var, elbette sorunlu. Fakat ısrarla çevirdiğiniz sürümde taraflı. Üstelik propaganda olarak algılanabilecek içerikler de mevcut. Bu nedenle ısrarla, hem telif hem tarafsızlık sorunları olan bir metni geri çevirmek yerine tartışma kısmında bir uzlaşmaya varıp ortak bir sürüm yaratmaya çalışmalısınız. - Noumenon 21:31, 9 Mayıs 2006 (UTC)


Uyarı şablonu kaldırmak vandalizmdir. Ayrıca yönlendirmeyi bozup kopya madde yapmak ta. Takrarlarsanız VP:RP gereği engelleneceksiniz. --Dbl2010 21:30, 12 Mayıs 2006 (UTC)

  • Değerli Tigris, bizim dilimiz Türkçe'dir, bize yetmektedir ve bu konuda herhangi bir sıkıntımız yoktur. Türkçe'ye saldırarak nereye varmaya çalıştığınızı anlayamamaktayım ama enerjinizi ve zamanınızı daha mantıklı işlere harcamanızı öneririm size. Selamlarımla.----M. Kemal Selanikli 21:38, 12 Mayıs 2006 (UTC)
  • Lütfen ısrarla sürüm değişikliği yapmayınız. Parça parça var olan metinde çalışınız. Taraflı değişiklikler olmalarının yanı sıra telif ihlali de söz konusu. - Noumenon 13:13, 13 Mayıs 2006 (UTC)
  • Tarafsızlığı bırakalım, ansiklopedik bir yazım tarzına dahi sahip değil eklemeye çalıştığınız metin. Ayrıca kaynakçada belirtince telif hakkı ihlali çözülmüş olmuyor - başka bir yerden alıntı bir içeriği kullanamazsınız, telif hakları saklı hiçbir içeriği kullanamazsınız. Bakınız: Vikipedi:Telif hakları. Lütfen ısrarcı olmayın, metni sürekli kendi sürümünüze geri almanız 3R kuralı ihlaline sürüklenmesin, 3R kuralı ihlalinde hem maddenin kilitlenmesi hem de şahsınız bu kuralın ihlali nedeniyle engellenmesi ortaya çıkabilir: VP:KP & VP:EP. Lütfen yapıcı bir şekilde davranınız, kurallara uyunuz. - Noumenon 13:29, 13 Mayıs 2006 (UTC)
  • Tartışmada belirtmeniz yeter. Fakat söz konusu Türkçe içerik başka sitelerden de çıkıyor. Metnin tümü gösterilen yerlerden alıntı değil. - Noumenon 20:07, 13 Mayıs 2006 (UTC)
  • Daha önce de belirtildiği gibi sorun sadece telif de değil. Tarafsızlık ihlali, kaynaksız ifadeler ve her şeyden önemlisi ansiklopedik olmayan bir dil içermekte. Tartışması çok yoğun olan, hassas bir maddeye, neredeyse kimse tarafından kabul görmeyen bir sürümü zorla almanız hoş değildir. Bırakın ısrarla kendi sürümünüzü savunmayı, büyük değişiklikler yapmadan önce dahi belirtmeniz, topluluk onayı almanız önemlidir bu tip maddelerde. Lütfen hâli hazırda var olan sorunlu içerikle ilgilenmeyi, toplulukla birlikte yapıcı bir tutumla katkıda bulunmayı deneyiniz... - Noumenon 20:23, 13 Mayıs 2006 (UTC)
  • Bakın her şeyden önce hâlâ kendi sürümünüz tabanlı bir perspektifle hareket etmeniz çok hoş değil, maddeleri, konuları, sürümleri sahiplenmeyelim. Bir kişinin değil herkesin fikirleri belirtilecektir. Sürümünüzün ansiklopedik tarzına gelince:

“Kürt” ismi dünya tarihi var olduğu dönemden bugüne süre gelebilmiş en eski halk isimlerinden biridir.

Bu benzeri bir başlangıç cümlesi olamaz. Ansiklopedik tarzda olmadığı gibi, kaynaksızdır, ancak bir iddiadır. Alttaki kısımlarda benzer bir tarz içeriyor. Ayrıca giriş cümlenizde Mezopotamya'dan bahsediliyor oysa Mezopotamya bir coğrafi terim olarak genellikle kullanılmaz zira çok muğlaktır... diğer metinde taraflı olsa da daha düzeltilebilecek bir durumdadır. Lütfen diğerlerinin düşüncelerine de saygı. - Noumenon 20:34, 13 Mayıs 2006 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Yukaridaki uyarilar resmi niteliktedir. Son 3 gun icinde bu olaylari tekrarladiginzdan oturu VP:ep madde #2 ve #10 nedeni ile engellendiniz. Vikipedi'nin kurallarina uyum saglamak icin yeterli sureniz vardi; gerekli bilgi verildi. Kasitli hareketiniz, iyi niyetli etmektedir. Citrat 14:42, 3 Haziran 2006 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:01, 20 Mart 2015 (UTC)

00:27, 23 Nisan 2015 (UTC)