Kullanıcı mesaj:Ssonmez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Structural-Iceberg.png[kaynağı değiştir]

Eklemeye çalıştığın resim nerde Süleyman? Ben yardımcı olmaya çalışayım?

Vito Genovese 20:34, 6 Ekim 2006 (UTC)


Bu yazıyı üye olmadan önce IP no ile eklemiştim. Yani kullanıcı adımda görülmüyor. Eklemek istediğim ise yazının inglizcesinde yer alan thumb|280px|"Tip of the Iceberg" — Structural and Topographical Models of Mind

kodu olmasına karşın Türkçe sürümde görülmeyen resim. Bunun uluslararası erişimi olan bir imaj olduğunu düşünüyordum. Eğer değilse sanırım yeniden upload etmek gerekiyor. Sonuçta GNU olarak eklenmiş görünüyor.


Anladım.

Olay şu. Wikimedia Commons Wiki projelerinin ortak resim deposu. Bu siteye yüklenen resimler tüm Wikimania (Yani Wikipedialar, Wictionaryler vb.leri) projelerinde ortaklaşa kullanılabilir. Herhangi bir resmin adını maddeye eklediğin zaman sorunsuz gözükecektir.

Lakin özgür lisansa (GÖBL, Kamu malı ve Creative Commons) resimler tüm proje sitelerine ayrı ayrı yüklenir ve Adil kullanım kapsamında değerlendirilirler.

Eklemeye çalıştığın resim özgür lisansa sahip, lakin Commons'a değil de en.wiki'ye yüklemeyi tercih etmiş sahibi. İstese yükleyebilirdi (Genel farklar konusunda fikrin olsun diye konumuzla direk olmamasına rağmen anlatıyorum bunları).

Bu resmin tr.wiki maddelerinde çıkması için tr.wiki'ye yüklenmesi gerekiyor. Direkt yüklerdim ama resim yazılarını Türkçeleştirmek istersin diye düşündüm, resim yazılımlarından da anladığını ilk yüklediğin resimden çıkarmak zor olmadı. İstersen resmi bilgisayarına kaydet, yazılarını Türkçeleştir ve sonra {{GÖBL}} etiketiyle yükleyip bir güzel kullan.

Ek bir hatırlatma. Yazdığın mesajdan haberdar olmam için benim mesaj sayfama yazman lazım. Bu sayede senin de gördüğün o "Yeni mesajınız var" uyarısını alabilir ve daha kesin bir şekilde bilgi sahibi olurum.

Aklına takılanları sormaktan çekinme.

Sevgiler

Vito Genovese 20:44, 6 Ekim 2006 (UTC)


Gördüm gördüm, ellerine sağlık.

Vito Genovese 21:33, 6 Ekim 2006 (UTC)