Kullanıcı mesaj:Slatalsovyet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kenan Doğulu[kaynağı değiştir]

Selamlar, Neomaniaa isimli kullanıcıya yönelik olarak, Kenan Doğulu maddesinden ellerinizi çekin diye bir mesaj göndermişsiniz. Ancak Vikipedi'de hiç bir madde birilerinin tekelinde değildir. Lütfen kullanıcılara bu tür şevk kırıcı mesaj göndermeyiniz. Anlaşamadığınız noktaları maddenin tartışma sayfasında çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak bir kişinin hangi maddeye katkı yapıp yapamayacağına karar verme yetkisi hiç bir kullanıcının elinde değildir. Saygılarla. Kolay gelsin.Sait71 19:49, 20 Temmuz 2014 (UTC)


"Selamlar devriye olmak istiyorum vikipedi de gözüme batan çok yanlış var gecikmiş kontroller vb. bunların hepsinin üstünden gelebileceğime inanıyor bu iş için uygun olduğumu düşünüyorum iyi çalışmalar"

Slatalsovyet (mesaj) 12:38, 26 Haziran 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Devriyelik kriterlerini sağlamaya çalışınız --Zaitsév 12:43, 26 Haziran 2015 (UTC)
  • "Tekrar selamlar biraz önce devriyelik hakkımı istedim fakat tuhaf bir yanıt aldım yani tam olarak neden kabul edilmedim iyi çalışmalar."
  • Yorum Yorum Slatalsovyet şuradaki şartları karşıladıktan sonra devriyeliğe başvurabilirsiniz --Zaitsév 13:18, 26 Haziran 2015 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Demircimehmed. Bilmeni isterim ki  David Beckham adlı maddeye yaptığın son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --DemirciMehmed (mesaj) 14:07, 3 Temmuz 2015 (UTC)