İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Simril

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - ki bl 07:44, 2 Aralık 2010 (UTC)


Petrol Ofisi Wikipedia sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Telif hakkı nedeniyle Petrol Ofisi'nin sayfasına yaptığımız değişiklikler kabul edilmiyor. Bunun Wikipedia'nın kuralları doğrultusunda yapıldığının farkındayız. Petrol Ofisi, önceden yaptığımız şekilde sayfanın düzenlenmesini kendileri talep etti. Gerekirse yazılı izin de sunabiliriz. Bu bilgileri silinmemek üzere nasıl yükleyeceğimiz konusunda yardımınızı istiyoruz.Bu imzasız yazı simril (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, konu ile ilgili açıklamalar size bir uyarı mesajı olarak gönderilmiş. Hemen yukarıdaki bu mesajdaki bağlantılarda yeterli açıklama bulunuyor, sorularınıza cevap bulacaksınız. Sıkça sorulan sorular ile başlayabilirsiniz. Eklenen bilgi ayrıca, ansiklopedik olmayan, reklamvari bir üslup içerisinde sunulmamalıdır (hatırladığım kadarıyla geri aldığım metinde hem telif sorunu hem de bu ikinci sorun vardı), bu kapsamda Vikipedi:Vikipedi ne değildir? sayfasına da göz atmanızda fayda var. İyi günler.--temaileti 12:17, 17 Aralık 2010 (UTC)