Kullanıcı mesaj:Saim Üvez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

The Last Of Us DEĞİŞİKLİK REDDETME[kaynağı değiştir]

Rapsar sen bu oyunu oynayıp oynamadığını bilmiyoru fakat benm en çok oynadığım oyunlar arasında eğer oynarsan yaa youtube den izlersen görürsün videoyu bulamazsan bana ileti bırak ben sana linkini yollarım birde bilmediğin konular hakkında yorum yapma ben orayı değiştirdim fakat sen byle birşey yok deyip bırakmışsın yaptığıma göre bildiğim var demekki... Saim Üvez (mesaj) 13:17, 16 Eylül 2014 (UTC)Saim Üvez

Ben de bitirdim oyunu. Oyunun en başında "evde sıkışmaları" gibi bir durum söz konusu değil. Sürekli bir kaçış hâlindeler. Tam askerle karşılaşıp, kurtulduk işte ne güzel diye sevinecekken askere emir geliyor ve asker kızı vuruyor. Aksini ispat edebilirseniz buyurun.--RapsarEfendim? 14:56, 16 Eylül 2014 (UTC)

selam dostum değişiklik öncesinde sarah ın ölümünden bahsediliyor joel kollarında ldü diyor. joel in kolunda ölmedi joel kızıyla üst kata cıkıp olanları izledi ve o bölümde 7-8 asker öldürdü.oyunun başıda sayılmaz tam olarak yaklaşık %17 - %20 arası . tekrar düşünmeni rica ederim...Bu imzasız yazı Kullanıcı:Saim Üvez (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sarah kızı, en başta öldü. Senin bahsettiğin olay 20 yıl sonra, Joel yaşlandığında gerçekleşen Tess'in ölümü.--RapsarEfendim? 18:36, 16 Eylül 2014 (UTC)

selam işte şimdi göreceksin gerceği videonun linkini atacağımvideo 6 saatlik oyunun tamamı sen ise saat 1 dakika 23 den itibaren 3-4 dakika ileyeceksin ve orada göreceksin gerçeği ve hatırlayacagına eminim dostum linki : http://www.youtube.com/watch?v=ZkLPKd-Vs8g Saim Üvez (mesaj) 18:48, 16 Eylül 2014 (UTC)Saim Üvez

Benim yukarıda bahsettiğim sahne işte. Ellie o kız, Joel'un kızı değil. Joel'un kızı Sarah, 20 yıl önce ölüyor. Oyunun Türkçe altyazısı var, bir de öyle oynayın isterseniz.--RapsarEfendim? 15:45, 17 Eylül 2014 (UTC)