Kullanıcı mesaj:Sabri76/kisisel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Teşekkürler...Eski Gençlerbirliği futbolcusu Alparslan Erdem'i tanıyorum.Ondan dolayı bir sempatim var :) Sende öylesin galiba? BaySou11eSileti 23:45, 14 Temmuz 2013 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 20:13, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Recep öztürk sanatçı sayfası oluşturmaya çalışıyorum tüm resmi bilgiler olmasına rağmen arkadaşınki gibi benimkide aynı gün siliniyor yardımcı olursanız sevinirim :) RecepOztrk (mesaj) 13:45, 26 Ağustos 2016 (UTC)

açtığım konuyu neden sildiğinizi öğrenebilir miyim? Acidtribal (mesaj) 17.55, 21 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sabri76, Chomar Siber güvenlik hakkında başlattığım konu başlığını neden sürekli siliyorsunuz? İlk denemem de tamam dedim yanlış yapmışımdır. İkinci denemem içinde ses çıkarmadım. Ama üçüncü denememde gerçekten titiz bir şekilde çalışıp makaleyi düzenledim. Bizimle aynı sektörde bulunan(örneğin Kaspersky) şirketlerin ürün başlıklarına kadar onaylanmış. Ben de onların dilinden yazmaya özen gösterdim ki silmeniz için bir neden olmasın. Youtube üzerinden video izledim. Wikipedia yönergelerini takip ettim. Logoya kadar tek tek yükleyip doğru bilgiler ile hazırladım. Reklam içerek cümle yazmamaya özen gösterdim. Yazdığım her teknik kelimeye kaynak veya bağlantı ekledim. Diğer Siber güvenlik şirketlerinin makalelerini incelediğimde benim hazırladığım makale gerçekten sadece bilgi içerikli olduğunu gözlemliyorum. Sıkıntı Türk bir şirket olmamız mı? Son 3 yılda Google arama motorunda aranma sayımız 6 kat artmış. Çok merak ediyorum neden? Mesela neden Kaspersky lab. Makalesini kabul ediyorsunuz da Chomar Siber Güvenliği kabul etmiyorsunuz? Lütfen beni aydınlatın. Nerede yanlış yaptığımı ve makalede reklam içeren başlığı bana bildirin.

                                                                                              Saygılarımla.

Ökkeş Emin Balçiçek Sayfasının Silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'de yeni bir kullanıcıyım. Finansal teknoloji yazılımları geliştiren Architecht şirketi CEO'su Ökkeş Emin Balçiçek hakkında bir sayfa oluşturdum ancak aynı gün silmişsiniz. Vikipedi'de benzer biyografi örnekleri var. Örneğin: Satya Nadella Sayfanın oluşturulmasında bir yanlışlık mı vardı, düzeltmek adına silme gerekçesini öğrenebilir miyim. Yeniden oluşturabilir miyiz.

(14.59, 16 Mayıs 2022 Sabri76 mesaj katkılar, Ökkeş Emin Balçiçek sayfasını sildi (Genel 11: Reklam amaçlı sayfa)

--Ali Baycanlar (mesaj) 18.43, 16 Mayıs 2022 (UTC)Ali Baycanlar[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC