Kullanıcı mesaj:Redstone

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
ki bl 15:45, 23 Ekim 2010 (UTC)

5 dakika bekleyemiyor musun?

geliştirilebilecek bir başlık gibi görünmüyordu. eğer taslak madde olacaksa buyrun. --ki bl 15:51, 23 Ekim 2010 (UTC)

bu maddenin korumasını kaldırır mısınız? --Redstone 01:00, 6 Ocak 2011 (UTC)

Geçmişte değişiklik savaşı olduğu için madde korumaya alınmıştır. Yapmak istediğiniz değişikliği Tartışma sayfasında belirtiniz. --İnfoCan 17:20, 6 Ocak 2011 (UTC)
Diğer taraf bu sebepten dolyı ceza aldı ve artık aktif değil. Onun görüşünü savunan başka birisi de yoktu. Madde korumasını kaldırısanız madde adını sayfa ilk oluşturulduğundaki eski haline getirecem ve içerik ekliyecem. --Redstone 04:31, 7 Ocak 2011 (UTC)
Maddede referanslarda şehrin ismi konusunda resmi belgelere kaynaklar verilmiş. Değiştirilmesi için gerekçenizi belirtmelisiniz. --İnfoCan 10:06, 7 Ocak 2011 (UTC)
Resmi belgeler Bulgarca ismini kullanmış. Küçük bir kasaba olduğu için Tüürkiye'de tanınmadığından direk Bulgarca adını almışlar. Üzerinde bir isim çalışması yapılmadığı belli o kasabanın telaffuzu ivaylovgrat, ivaylovgrad değil. Türkçe adını bilmeyen ve Türkççe üzerinde bir araştırmasın olmayan memurlar Bulgarca adını geçirimişler belgelere. Ama kasabanın Türkçe adı Ortaköy. O yöredeki tüm Türkler o kasabaya Ortaköy der. --Redstone 21:44, 7 Ocak 2011 (UTC)
Bu durumda Vikipedi:Adlandırma anlaşmazlığı sayfasındaki esasları izliyoruz. Türkçe yaygın kullanım için Google'da Türkçe sayfaları araştırdım, aşağıdaki arama sorguları ile:
"Ortaköy, Hasköy" Bulgaristan: 60 sayfa
"İvaylovgrad" Bulgaristan: 908 sayfa
Ayrıca TC resmi belgeleri de İvaylovgrad kullanmış, madddede verilen referanslara göre. Eğer Türk devletinin eski Türkçe isimleri kullanma yönünde bir politikası olsaydı, kent küçük dahi olsa Bulgarca adı kullanılmazdı.
Bu durumda madde adının İvaylovgrad kalması gerekiyor. --İnfoCan 11:56, 8 Ocak 2011 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de engel cezaları hesap adına değil kullanıcıya verilir. Engel cezasını kırmak için yeni hesap açmak kuklacılık sayılır ve tespit edildiğinde kukla hesap da aynı şekilde engellenir. Bu yüzden engellendiniz. --İnfoCan 12:00, 8 Ocak 2011 (UTC)