İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Rana Belen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz

[kaynağı değiştir]

Sevgili Rana Belen, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 10:22, 22 Eylül 2011 (UTC)

ACİL YARDIMLARINIZ RİCA...

[kaynağı değiştir]

Nazif Bey iyi günler, Türk Hava Yolları Kargo Tanıtım&Reklam Müdürlüğünde çalışıyorum ve daha önce vikipedi de "Turkish Cargo" adında düzenlediğim sayfa birileri tarafından Türk Hava Yolları sayfasının altına eklenmiş ve 26 Ağustos ta tarafınızdan bize Turkish Cargo Başlıklı sayfa "İbrahim Dede" tarafından yaratıldı diye mail gelmişti. 20 Eylül tarihinde thykargoreklamekibi kullanıcı adıyla "Türk Hava Yolları Kargo"adında başka sayfa oluşturdum kaydettim herşey yolunda görunuyordu bugun tekrar girdiğimde vikipedide "Türk Hava Yolları Kargo"adında site bulunmaktadır diyor ama tıklayınca direkt Türk Hava Yolları sayfası çıkıyor ve yazdığım yeni bilgiler ortada yok.Turkish Cargo Türk Hava Yolarının alt markasıdır ve bağımsız ve detaylı olarak sitede yer alması gerekmektedir.Şuan bu mesajı yazmak için başka bir yeni kullanıcı adıyla oturum açtım,tekrar emeklerimin boşa gitmemesi için neler yapmalıyım,Kurumumun ismini(Turkish Cargo) nasıl yazmalıyım(Turkish Cargo)ve bölümümüzden birkişiyi Vikipedist yapmamız için gerekli şart ve yollar nelerdir bu konularda YARDIM VE BİLGİLENDİRMELERİNİZİ RİCA EDERİM.Saygılarımla,Rana Belen 14:10, 22 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar, iyi günler. Sizden ilk ricam, daha önce okumamışsanız Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) sayfasını en az bir kez okumanız. Turkish Cargo veya Türk Hava Yolları Kargo, bu kriterleri sağlıyorsa ve kendisi için yeni sayfa açılması gerekiyorsa buraya tıklayarak yeni bir madde oluşturmaya başlayabilirsiniz. Dün bir yetkili tarafından sayfa Türk Hava Yolları sayfasına yönlendirilmiş, yani yeni bir madde olması için şüpheler bulunuyor demektir. Bu durumda isterseniz ilgili sayfadaki kargo bölümünü de güncelleyebilirsiniz. Ben sayfayı yönlendiren arkadaşıma da bir mesaj atarak onun da görüşlerini alacağım konu hakkında. Size yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa aynı şekilde ve hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 15:32, 22 Eylül 2011 (UTC)
Tekrar merhaba. Arkadaşıma attığım mesaj sonucunda buradaki sebeple maddelerin Eylül ayı başında birleştirildiğini, daha sonra da yine aynı gerekçeyle o sayfaya yönlendirildiğini söylemek isterim. Oradaki gerekçeleri okursanız umarım yardımcı olacaktır size. Herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 16:21, 22 Eylül 2011 (UTC)