Kullanıcı mesaj:Quintucket

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

File:Edirne Train Station[kaynağı değiştir]

Üzgünüz, benim Türkçe Google Translate (ben birkaç ay içinde belki de umut) olmadan konuşmak için henüz yeterli değildir. Bunu anlayabiliyorum umuyoruz.

Diğer görüntü ücretsiz olarak listelenir, ancak bu bir telif hakkı ihlali; Bu görüntü kırpılmış bir sürümü gibi görünüyor. Bak burada. Neredeyse kesinlikle silinmiş olacak ve onu kullanan sayfalara bağlantılar var iken şimdi yerine çalışıyorum. (Ayrıca, üzgünüm görüntü şu anda görüntüleyerek değil ediyorum, MediaWiki bazı sorunlarım ve küçük üreten değil ama yakında sabit olmalıdır.

Bu arada, Türkiye'de yaşayan bilmiyorum, ama, Ankara, Kayseri, ve Eskişehir de çalıntı olduğu için bu görüntüler yerini bulamıyorum. Bu şehirler giderseniz, resim çekmek ve onları Commons yüklemek mümkün olurdu?

Teşekkürler, -- Quintucket 21:38, 3 Ocak 2012 (UTC)

  • I'll write Turkish. I am writing one one. :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sorunlarınızı beraber çözeriz. O kolay. Ben de size yardımcı olurum merak etmeyin! :) Türkçe öğrenin mutlaka. Ben yardımcı olacağım size. :) Emperyan-ileti 12:25, 4 Ocak 2012 (UTC)
Teşekkur ederim. :•) --Quintucket 21:13, 4 Ocak 2012 (UTC)
  • Rica ederim. Ne demek? Görevim :) Peki, beni anlıyor musunuz? Google Translate kullanmadan? :) Emperyan-ileti 21:45, 4 Ocak 2012 (UTC)
Google Translate yorum önce. Biraz anlıyroum. Bu yorum Google Translate yok. Anlıyorum. ...bence :•) --Quintucket 23:01, 4 Ocak 2012 (UTC)
  • Hmm... Harika o zaman! . Türkçe konusunda yardımcı olacağım size. Tabii yardım isterseniz :) Emperyan-ileti 11:31, 5 Ocak 2012 (UTC)

Oluşturduğunuz madde hızlı silinmeye adaydır. Lütfen VP:HS#M1 nedeniyle silinmeye aday olan sayfayı geliştirmeyi deneyiniz. Teşekkürler --i.e. msj 12:48, 27 Mart 2012 (UTC)

Oluşturduğunuz madde hızlı silinmeye adaydır. Lütfen VP:HS#M1 nedeniyle silinmeye aday olan sayfayı geliştirmeyi deneyiniz. Teşekkürler --i.e. msj 12:50, 27 Mart 2012 (UTC)