Kullanıcı mesaj:Pr12402

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sakhalinio tarafından 4 yıl önce Iyi vikiler başlığına

Iyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Pr12402, Vikipedi'ye katkilariniz için çok tesekkürler. Covid-19 önlemleri kapsaminda pek çogumuzun evinden çikmadigi su dönemi elimizden geldigince Türkçe Vikipedi'ye katki için kullanmak en güzel ugras! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kisilerin bilgisine, emegine çok ihtiyaci var ve katkilariniz çok degerli. Elinize saglik.

Eger Vikipedi'ye katkilariniz sirasinda sorunuz, yardima ihtiyaç duydugunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çesmesi'ne mesaj birakabilirsiniz. Ayrica birine hizlica ulasabilmek için Wiki-disi bir ortami kullanmak isterseniz su adresteki Telegram grubuna da katilabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' basta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içerigin gelisimi ve desteklenmesi için çalisan Wikimedia Toplulugu Kullanici Grubu Türkiye (WMTR) adli olusumu da tanitmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalisarak Vikipedi'yi gelistirmeye, katkilari arttirmaya çalismakta. Bir süre önce Istanbul'da Sali aksamlari düzenli olarak vikipedistler arasinda sosyal bulusmalar gerçeklestirilmeye basladi. Simdi bu bulusmalar çevrimiçi olarak Istanbul ve Istanbul disindan dileyen tüm vikipedistlerin katilimi ile gerçeklesiyor. Müsait oldugunuz bir zaman dilerseniz bu toplantilara da bekleriz. Tarafima e-posta ile ulasabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 19.43, 8 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla