Kullanıcı mesaj:Peyamitek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Utku Tanrıveremesaj 05:59, 19 Mart 2012 (UTC)


Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Peyamitek, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İlbek 10:15, 10 Nisan 2012 (UTC)

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Utku Tanrıveremesaj 23:39, 29 Nisan 2012 (UTC)


Lütfen durunuz ! Burası, bilgi edinebileceğiniz bir özgür ansiklopedidir. Daha iyi anlamak için; Vikipedi ne değildir? sayfasına bakabilirsiniz. Eğer Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam ederseniz, değişiklik yapmanız engellenecektir.--Utku Tanrıveremesaj 23:47, 29 Nisan 2012 (UTC)


nazif bey merhaba eklediğim haberbiz.com başlığını reklam amacı düşüncesiyle silmişsiniz. haberbiz.com başlığını açtığımda ne o an ne şimdi asla reklam amacı aklıma gelmedi. kaldı ki internet haber sitelerinden onlarcası wikipedi de başlık olarak açılmış bir durumda iken haberbiz.com başlığının silinmesini anlamıyorum buna çifte standart ve ayrımcılık gözüyle bakmamam için bir neden gösterebilir misniz? bu ayrımcılığı reddediyor ve başlığımın tekrar açılmasını rica ediyorum ayrıca size haberbiz.com gibi internet haber sitelerinden wikipedi de örnekler gösterebilirim selam ve saygılarımla,peyami tek

Merhaba. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabanızdan dolayı teşekkür ederim. Bir internet sitesi hakkında madde açmadan önce Vikipedi'nin internet siteleri için kayda değerlik kriterlerini en az bir kez okumanızı tavsiye ederim. Bu kriterleri okuduktan sonra Vikipedi'nin internet siteleri için çifte standart uygulamadığını fark edeceğinizi düşünüyorum. Herhangi bir sorunuz olursa veya bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeden ve aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İlbek 06:44, 30 Nisan 2012 (UTC)