Kullanıcı mesaj:Ozguroot~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Diğer diller[kaynağı değiştir]

User:Ozguroot'u Kullanıcı:Ozguroot'a eklemeyi ve tersini ben yaptım (İngilizce vikipedi'de aktif olduğunu söylediğin için). Başka dillerdede kullanıcı sayfan varsa lütfen ekle... - ʛάσẘ 11:36, 30 Ekim 2010 (UTC)

İngilizce vikipedi'deki Turkish passport makalesi[kaynağı değiştir]

Bence Rusya'yı silmemeliydin, ayrıca hangi ülkelere vizesiz hangi ülkelere girişte vize uygulandığını net belirtirsen çok mutlu olurum. Teşekkürler ;) 80.72.94.5 13:33, 13 Ocak 2011 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Sayın kullanıcı, yasa yoluyla tehdidiniz sebebiyle VP:EP #6 uyarınca süresiz engellenmeniz gerekmektedir. Bilginize. --Berm@nyaİleti 00:52, 29 Aralık 2011 (UTC)

Bir şikayet[kaynağı değiştir]

İngilizce Wikipedia'da, şahsıma yönelik ağır hakaretler ve tehditler içeren aşağıdaki mesaj, burada Vikipedi'de de aktif olan Camoka4 adlı kullanıcınıza aittir. Çeşitli araştırmalarıma tekabülen, söz konusu kişinin IP adres bilgileri dahil tüm bilgiler belirgin olduğundan, yasal mercilere başvuru yapacağım. Sizleri durumdan haberdâr kılmak istedim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Esen kalınız. Bakınız --Ozguroot 00:12, 29 Aralık 2011 (UTC)

Yasal yolları kullanacaksanız VP:EP politikamızı biliyorsunuz, sizi yasal yollardaki hak aramanız sona erene kadar engellemek durumundayız. İngilizce Wiki'de olanlardan dolayı buradaki kullanıcıları, burada olanlardan da diğer dillerdeki kullanıcıları engelleyemeyiz. Kullanıcı mesaj sayfanızı değiştirme hakkınızı ve e-posta gönderme hakkınızı açık tutuyorum, yasal yollardan hakkınızı aradıktan sonra süreç sonunda tekrar Vikipedi'de bulunabilirsiniz. Sonuçlara dair bir e-postayı bana veya diğer bir hizmetliye gönderdiğinizde engeliniz kaldırılacaktır. İyi şanslar dilerim. --Khutuckmsj 08:16, 29 Aralık 2011 (UTC)
Khutuck'un da belittiği gibi bu uygun bir yol değil. Engelinizi bunu tekrarlamamanız kaydıyla kaldırdım. Kullanıcı hakkında bir şeyler yapmanın çok daha kolay yolu var. Son zamanlarda aktif olan bir hizmetliye durumu anlatırsanız size yardımcı olacaktır. Ayrıca İngilizce Vikipedi'de olup biten olaylar için buraya başvurmayınız aynı şekilde burada olan olaylar için de oraya başvurmayınız. Her viki kendi işlerini kendi içerisinde halletmektedir. Kolay gelsin.--Reality 15:30, 29 Aralık 2011 (UTC)
E-postanıza bakmanız faydalı olabilir. Oradaki duruma göre engeliniz kaldırılacaktır.--Reality 15:33, 29 Aralık 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor ![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 10:37, 13 Temmuz 2012 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:43, 20 Mart 2015 (UTC)

00:16, 23 Nisan 2015 (UTC)