Kullanıcı mesaj:Ozgurmurat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 11:37, 18 Şubat 2007 (UTC)



İyi günler dilerim. Son zamanlarda nedenini anlayamadığım bir şekilde Türkiye Komünist Partisi ile alakalalı maddelerde benim verdiğim bilgileri silerek, hatalı değişiklikler yapıyorsunuz (Ör: Türkiye Komünist Partisi (2001)'in kuruluş tarihini 1992, 1993 gibi göstermek, bazı bilgileri silmek,vs). Nedenini öğrenmek istiyorum, yoksa sayfayı korumaya alınması için başvurmayı düşünüyorum.--Martianmister 17:54, 20 Şubat 2007 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan,boş,hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler.

Boyalikus 23:58, 22 Ekim 2007 (UTC)


neden urun yazisini degistirdigini sorabilir miyim ? Cezve 12:46, 26 Ekim 2007 (UTC)