Kullanıcı mesaj:Ozco

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. İyivikiler... [ho? ni!] 12:28, 29 Mayıs 2009 (UTC)

4Kids ve Toon Disney[kaynağı değiştir]

Bu olasılıkların kesin olduğunu yazmışsınız ancak kaynak belirtmemişsiniz. Bu bilginin inandırıcılığı için kaynak belirtirseniz Vikipedi için daha iyi olur. İyi Vikiler, iyi çalışmalar...--ÖzgüRFikiR 11:25, 11 Ağustos 2009 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Reality006 20:16, 27 Ağustos 2009 (UTC)