Kullanıcı mesaj:Osmaniyesml

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Osmaniye SML[kaynağı değiştir]

Sayın viçizer

Osmaniye Sağlık meslek lisesi Osmaniye ilinin ilk ve tek sağlık meslek lisesidir. ayrıca kültür bakanlığı tarafından tescil edilmiş tarihi bir binaya sahiptir. Okul kriterinde 2 maddeyi karşılıyor sayfayı silme sebebinizi izah eder misiniz ?

nasıl mesaj gönderileceğini bilmediğim için buraya yazıyorum kusura bakmayınBu imzasız yazı Osmaniyesml (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Osmaniyesml, herşeyin izahı mümkün, kızmayın:) Mesajınızı kendi mesaj sayfama aktardım. Bana Kullanıcı mesaj:Vikiçizer sayfasından ulaşabilirsiniz, sayfanın en sonuna mesaj bırakabilirsiniz. Mesajınız üzerine silinen metni tekrar okudum. Şimdi bahsettiğiniz kriterler metinde yok, maddeyi ilk açtığınızda eklememişsiniz. Bunu biz bilemeyiz, siz yazacaksınız. Sonra belki düzeltirsiniz diye zorunluluk olmamasına rağmen size yardımcı olmak amacıyla kriterlerin linkini eklemiştim. Bakmışsınız ve iki tane eklemişsiniz. Ama bunlarında kaynağı yok, kaynaklandırmanız gerekecek...Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasını inceleyiniz...Maddeyi ricanız üzerine geri getiriyorum, makul bir süre kalır ama kaynaklandırılmadığı zaman tekrar silinme adayı olabilir...İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikiçizer 21:32, 4 Haziran 2010 (UTC)

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim ilgili bağlantıyı inceleyeceğim. Saygılar iyi çalışmalar.