Kullanıcı mesaj:Onur ulualp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Onur ulualp, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 23:31, 18 Şubat 2012 (UTC)

merhaba abi. kanun sanatçılarının hayatlarını yazarmısınız Bu imzasız yazı Onur ulualp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Vikipedi zamanla ve herkesin katkılarıyla büyüyen bir ansiklopedidir. Bahsettiğiniz konudaki maddeler de zamanla Vikipedi'ye kazandırılacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Nazif İLBEK 23:31, 18 Şubat 2012 (UTC)

merhabalar, wikipedi de türk sanat müziği bestecileri diye bir kategori oluştururmusunuz, oluşturursanız sevinirim Bu imzasız yazı Onur ulualp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Kategori:Klasik Türk müziği bestekarları adıyla bir kategorimiz zaten bulunmaktadır. Herhangi bir sorunuz olursa veya bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeden ve aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İlbek 15:52, 27 Nisan 2012 (UTC)

merhabalar. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_kanuniler sitesine girdiğinizde türkiyedeki kanun icracılarını görüyorsunuz, sanki ülkemizde bu kadar sanatçı yok bence. daha fazla kanun icracılarının hayatını yazıp, kategoriye eklerseniz sevinirim. iyi çalışmalar Bu imzasız yazı Onur ulualp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Vikipedi zamanla ve herkesin katkılarıyla büyüyen bir ansiklopedidir. Bahsettiğiniz konudaki maddeler de zamanla Vikipedi'ye kazandırılacaktır. Anladığım kadarıyla siz bu konulara ilgi duyuyorsunuz. İlgi duyduğunuz konulardaki maddeleri başlatarak veya geliştirirerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa veya bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeden, aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Nazif İlbek 15:42, 28 Nisan 2012 (UTC)