İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Noneless

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Noneless, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 22:21, 3 Haziran 2006 (UTC)

10 Kasım 2006 yılında ilk kez kurulmasına rağmen yaşanan bazı teknik problemler yüzünden tam anlamıyla faaliyet gösteremeyen "Kaysericity", daha sonrasında admin Hamidt tarafından 15 Aralık 2006 yılında hizmete açılmıştır. Bu tarihten itibaren her gün bünyesine yeni üyeler katarak büyümeye devam eden "Kaysericity",forum özelliğinin yanı sıra üyeleri tarafından bir çeşit "aile" olarak görüldüğü için manevi bütünlüğü olan bir site haline gelmektedir. Sitemiz 27.06.2008 hacklenmişti ama admin haMidt tarafından halledildi sorun ve tekrar hizmete girdi

An itibarıyla 4.012 üyeye sahip olan Kaysericity ailesi, her geçen gün artan bölüm ve konularla insanların manevi değerlerine destek vermektedir.

Sitemizin yapımında ve devamında emeği geçen admin,co-admin,super mod,mod ve üyelerimize bütün yüreğimizle teşekkür ederiz....