Kullanıcı mesaj:Necatulu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Resim yükleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Köy çeşmesine bir soru yöneltmişsiniz. Bu tip sorularınızı daha çok Danışma masası'na yazmanız cevap alabilmeniz açısından daha doğru olur. Resim yükleme hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Diğer konular ile ilgili yardım içeriğine ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar.-- Arjety ileti 15:59, 23 Ocak 2008 (UTC)

Yüklediğiniz resim(ler), lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi açısından eksik ya da yanlış![kaynağı değiştir]

Commons-tan
Commons-tan
Resim bilgilendirme uyarısı
Yüklediğiniz bazı resim(ler)in, lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik ya da yanlış olduğundan ötürü, silinme sürecine girmiştir.
Vikipedi, telif haklarına çok önem vermektedir. Bu nedenle, Vikipedi'de kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri Vikipedi'nin telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da düzeltiniz. Aksi durumda bu resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Kolay gelsin, iyi çalışmalar... -- Burak ileti 11:00, 17 Ağustos 2008 (UTC)