Kullanıcı mesaj:Mustafayalcinbp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri76,

Ben dün Tolgay Şatana sayfasını oluşturdum ve senin tarafından kayda değer olmayan kişi maddesiyle silinmiş. Ben aslında yanlış yazım yetersiz kaynak vb. hatalar yaptım o yüzden sildiğine inanıyorum çünkü Tolgay Şatana Kapalı bel fıtığı ameliyatını Türkiye de yapan ilk kişi, ilk kez kadavra kursları düzenleyen kişi, ilk kez kadavra ithal eden kişi vb. çoğaltılabilir. Tabi sen bunları nereden bileceksin ben yeterli kaynak vermez isem. Sayfayı tekrar oluşturup kaynakları kontrol edeceğim yazım yanlışlarına dikkat edicem senden ricam silmeden önce bana ulaşman hala kayda değer değilse. Robert Biscup bu kişi de kayda değer değildir(Örnekler çoğaltılabilir).

NOT: Daha yeni başladığım için nasıl oluşturacağımı yeni öğreniyorum hatalarım olabilir.(Mustafayalcinbp (mesaj) 09:33, 30 Aralık 2014 (UTC))

Merhabalar. Aslında kaynak vermemenizden ziyade, yazdığınız içeriğin çoğu şu sayfadan bire bir kopyalanmıştı. Vikipedi'de madde yazarken kayda değerliğin yanında telif haklarına da dikkat etmelisiniz. Sırf maddenin çoğunda telif hakları ihlal edildi diye o maddenin tamamı silinebilir. Bunun yanında kaynak gösterme sayfasını da okumanızı tavsiye ederim zira bağımsız ve üvenilir kaynaklar göstermek esastır. Bunların yanında, yaşayan insanların biyografileri, özgün araştırmalara yer vermemek ve doğrulanabilirlik ile ilgili sayfaları okumanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 09:58, 30 Aralık 2014 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Kimliğinizin bilinmesini istemiyorsanız bu kullanıcı sayfasını unutup yeni bir adla (sıfırdan) bir kullanıcı adı açınız. Sonra bu sayfa iptal olunabilir. (Kişisel bilgilerinizi önce yazıp sonra sildiğiniz için söylüyorum bunları.) İyi Vikiler. --E4024 (mesaj) 10:11, 30 Aralık 2014 (UTC)