Kullanıcı mesaj:Murhin/Aralık 2015 Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Burası geçmiş mesajların arşivlendiği sayfadır. Üzerinde değişiklik veya deneme yapmayınız. MS adlı kullanıcıya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi günler MS. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 10:58, 15 Aralık 2015 (UTC)

2015 Lazkiye Taarruzu[kaynağı değiştir]

Hayrola kardeş, neden geri aldın değişikliği? Nesi yanlış yaptıklarımın?--Kazbeguris (mesaj) 17:26, 27 Aralık 2015 (UTC)

  • Merhabalar, kolay gelsin. Sadece senin eklemelerin için, benimkiler için de problemli. Mesela İngilizce Vikipedi'de çatışmaya Türkiye'nin destek verdiği söyleniyor. Fakat kaynak yok. Diğer gruplarında varlığına dair bağımsız ya da kendi sayfaları içerisinde kaynaklar bulamadım. Ölü ya da yaralı rakamları da doğru durmuyor. Onların da kalkması gerekiyor ya da "Kaynak nerede?" tarzı olması gerekiyor. Birlikler başlığı oldukça problemli. Kaynaklandırarak gitmek yararlı. Kaynaksız ya da doğrulu şüpheli şablonları eklemeyi düşünüyorum maddeye ama, bilmiyorum. MSileti 17:40, 27 Aralık 2015 (UTC)