İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Mertkalyoncu96

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Mertkalyoncu96, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 12:07, 10 Eylül 2011 (UTC)

Tarafsız bakış açısı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle, Vikipedi'ye katkıda bulunmanız doalyısıyla teşekkürlerimi iletmek isterim. Fakat yarımada madddesinde yaptığınız bir dizi değişikliği geri almak zorunda kaldım çünkü Vikipedi'yi tarafsız bir bakış açısı ile yazmalıyız. Vikipedi, Türkçe yazılan bir ansiklopedidir, Türkiye ansiklopedisi değildir. Bu sebeple Türkiye'ye özel önem veren kısımlara maddelerde yer veremeyiz. Anlayacağınızı umuyorum. Herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 16:02, 10 Eylül 2011 (UTC)

Anagallis arvensis[kaynağı değiştir]

Nazif bey bugün Anagallis arvensis sayfasını oluşturup bulabildiğimce bilgi girdim.Fakat sayfa adı Arama'ya yazılınca çıkmıyor fakat Anagallis sayfasından gidilebiliyor.Bunun nedeni incelenmemiş veya onaylanmamış olmasından mıdır ? Şimdiden Teşekkürler.. (Mertkalyoncu96 17:28, 14 Eylül 2011 (UTC))

Merhaba. Öncelikle Anagallis arvensis maddesinde katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Aramada yer almamasının sebebi yeni madde olmasından dolayıdır. Kısa süre içerisinde o sorun çözülecektir. Ben de maddeyi inceleyip biraz düzenledikten sonra onaylarım. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 17:36, 14 Eylül 2011 (UTC)

İlgilendiğiniz için teşekkürler(Mertkalyoncu96 17:39, 14 Eylül 2011 (UTC))

Anagallis foemina[kaynağı değiştir]

Merhaba Nazif Bey.Yeni oluşturduğum Anagallis foemina sayfasını kontrol edip onaylarsanız sevirim.Yalnız ikinci paragraftaki bilgileri Almanca Vikipediden çevirip ekledim.Bir sorun yaratırmı?(Mertkalyoncu96 20:40, 15 Eylül 2011 (UTC))

Merhabalar. Öncelikle Anagallis foemina maddesindeki katkılarınız için teşekkür ederim. Düzenleme ve inceleme işlemini yaptım. Yeni madde açarken dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi interwikiler yani diğer dillere bağlantılar, diğeri de kategoriler. Bu hususlara dikkat ederseniz daha verimli katkılar yapmış olacağınızı hatırlatmak isterim. Yabancı dilden çevirilen maddelere değinmek gerekirse de, eğer o sayfa belirtilen kısımda aynak varsa biz de direk o kaynağa alır koyarız ama diğer dillerdeki Vikipedi'lerden çeviri yaparken kaynak göstermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur. Herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden aynı şekilde bana iletebilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı be kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 20:55, 15 Eylül 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Mertkalyoncu96,

Oluşturmuş olduğunuz Roy bates adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m3 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Emyilmesaj 08:08, 24 Ocak 2012 (UTC)

Hoş geldiniz Mertkalyoncu96![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:26, 19 Aralık 2014 (UTC)