Kullanıcı mesaj:Lotsofmsg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tilburg University in Winter.jpg adlı dosyada kaynak sorunu[kaynağı değiştir]

Dosya telif sorunu
Dosya telif sorunu

Tilburg University in Winter.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı hakkında ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır, yani telif durumu açık değildir. Eğer dosyayı kendiniz oluşturmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı vermelisiniz. Eğer telif hakkı sahibi, dosyanın alındığı siteyle bağlantısı olmayan biriyse, sahip de belirtilmelidir. Lütfen gerekli bilgileri dosya açıklama sayfasına ekleyin.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  21.53, 3 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla