Kullanıcı mesaj:Lordevss

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Chansey. Yaptığın son değişiklik deneme gibi görünüyordu ve silindi. Eğer deneme yaparak kendini geliştirmek istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --chansey Mesaj 23:45, 10 Ocak 2017 (UTC)

Vandal Olma![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. chansey Mesaj 00:18, 11 Ocak 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Chansey. Son değişikliğin (Load sayfasındaki) hatalı bir bilgi eklemesi gibi görünüyor, dolayısıyla değişikliği sildim. Eğer bilginin doğru olduğunu düşünüyorsan lütfen güvenilir bir kaynakla bilgiyi destekle ya da değişikliğini maddenin tartışma sayfasında diğer kullanıcılarla tartış. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --chansey Mesaj 01:52, 11 Ocak 2017 (UTC)