Kullanıcı mesaj:Lambert33

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Lambert W Fonksiyonu‎ maddesini açtığınız için teşekkür ederiz. Maddenin ansiklopedik bir anlatıma kavuşması için ilk olarak bir tanım girmeniz; örneğin bu fonksiyonun nasıl tanımlandığını birkaç cümle ile açıklamanız faydalı olacaktır. Tekrar teşekkürler. Özellikle bilimsel alandaki katkılarınızın devamını diler, Vikipedi'nin bu alandaki eksikliklerinin giderilmesi için akademik alandaki tanıdıklarınızı da burada katkı yapmaları için davet etmenizi dileriz. İyi çalışmalar.--Alperen (mesaj) 21:36, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Matematik fonksiyonlarını nasıl yazabilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?

Matematiksel yazımla ilgili bilgiler şu sayfada yer almaktadır: [1]. Genelde İngilizce Wikipedia'dan yaptığınız çevirilerdeki yazım dilini burada uygulamanız aynı sonuçları verecektir. Saygılarımla--Alperen (mesaj) 22:02, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Toplam sembolü diye bir sayfa açacam. 4 5 6 7 özellikle Derecen denkleri yazacam vikipediye. Kaynağı bana aittir. Matematiğe çok meraklıyımdır. Peki ben bunun kaynağını nasıl yazacam?

Bir konuyu tamamen baştan kendiniz yazmış olsanız bile içindeki bilgilere başka kaynaklardan referans gösterebilirsiniz. Vikipedi'de referans göstermeyle ilgili Vikipedi:Kaynak_gösterme sayfasını incelemenizde fayda var. Ya da yazmayı düşündüğünüz maddelere benzer sayfalardaki içeriği inceleyerek adım adım öğrenebilirsiniz. Mesela şunu incelemek hem denklem yazımı hem referans gösterme konusunda yol gösterici olacaktır. [2] Kolay gelsin--Alperen (mesaj) 22:25, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Toplam sembolü diye bir sayfa oluşturdum. Kontrol edebilirimsiz yönetici?

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Vito Genovese 11:29, 8 Ağustos 2012 (UTC)


Genellemeler Çevir[kaynağı değiştir]

çevirmek Lambert W Fonksiyonu genellemeler? TonyMath (mesaj) 20:05, 6 Şubat 2013 (UTC)