İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Kural x

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

kibelemesaj 11:26, 4 Haziran 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir.Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.--

Levent Abi İleti 20:53, 8 Haziran 2008 (UTC)

Arda Turan isimli bir maddemiz var.Israrla sonunda (*) olan aynı isimli bir madde açmanın (Arda Turan*) ne gibi bir anlamı var? Bkz. VP:VPND

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz. (Bakınız:Vikipedi ne değildir?) Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Aksi durumda katkılarınız silinecektir. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --kibelemesaj 21:31, 28 Haziran 2008 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. M. M. ileti 12:28, 4 Ekim 2008 (UTC)



Denemelerinizi[kaynağı değiştir]

Deneme tahtası sayfamızda yaparsanız, hem uyarı almaz, hem de rahat hareket edebilirsiniz. Levent Abi ileti 21:54, 4 Aralık 2008 (UTC)


  • Eklediğiniz Jean-Jacques Misse-Misse başlığı içeriksiz/kısa içerikli olduğu için silinmelidir. Geliştirmeyi düşünüyorsanız aşağıda gri-çizgili kısımda yer alan şablonu aynen kopyalayıp sayfanın başına eklemelisiniz. Levent Abi ileti 22:16, 4 Aralık 2008 (UTC)
{{çalışma var}}