İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Koyuncuoğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 3 ay önce Mart 2024 başlığına

Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğu[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğu maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 9: Telif hakkı ihlali yaratan sayfa gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --kızıl mesaj 13.07, 29 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba,
Koyuncuoğlu şirketler topluluğunun açılış sürecini anlatan bir kısa yazıdır. Telif hakkı gerektiren bir durum yoktur.
Telif hakkı olan alanların yazılarak gönderebilirseniz düzeltmelerini yapabiliriz. Koyuncuoğlu (mesaj) 13.10, 29 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Mart 2024[kaynağı değiştir]

Dur ikonu
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 13.24, 29 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Engel kaldırma talebi[kaynağı değiştir]

Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Koyuncuoğlu (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Yazı Sadece Koyuncuoğlu Şirketler Topluluğunun Kuruluşunu anlatan metin. İçeriğinde Telif hakkı gerektiren veya pazarlama amacı güden bir yazı yoktur. catayko kullanıcısı yerine resmi şirket hesabı ile açmak istedik. her iki kullanıcının engelini kaldırabilir misiniz? Koyuncuoğlu (mesaj) 13.45, 29 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Ret gerekçesi:

Sadece reklam amaçlı olduğu görülerek engellenmiş bir hesabın engelinden kaçınmak için yeni hesap oluşturularak reklam ve tanıtım amaçlı değişikliklerin sürdüğü, böylelikle kukla politikasının da ihlal edildiği açıktır.

Vikipedi, bir ansiklopedidir - reklam ve tanıtım platformu değil. Diğer yandan yapılan uyarılara cevaben, örneğin reklam uyarısına "Reklam amaçlı değil.", telif uyarısına "Telif ihlali yok." denildiği kuklacı hesabın da mesaj sayfasında görülmektedir. Yapılan bir uyarı veya söylenen bir söze, tıpkı burada olduğu gibi "değil" veya "yok" demek, söz konusu ihlalleri ortadan kaldırmamaktadır.

İfade edildiği gibi, hesapların reklam maksadı açıktır ve ihlal ortadadır. Bu nedenle gerek bu hesap gerekse diğer hesabın engellemesinde bir isabetsizlik bulunmadığından, bilakis yerindeliği görülerek, talep reddedilmiştir.

Dr. Coalmesaj 14.27, 29 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.