Kullanıcı mesaj:Koka11

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Koka11 tarafından 3 yıl önce

--Koka11 (mesaj) 23:15, 25 Ocak 2018 (UTC) Koka11 - Koka11 ', Arnavutça Wikipedia kullanıcısı. Kimse burada ilginç bir şeyler yazmak için umursamaz;) Genellikle makale oluşturma / genişletme; ancak diğer (bakım) görevleri gibi - senaryolar, botlar oluşturma veya vandalizmi geri alma gibi. * (Koka11/Başlattıklarım)

Vikipedi:Babil
Bu kullanıcı yeni Vikipedistlere yardım etmekten mutluluk duyar. Mesaj bırakmak için tıklayın.
Bu kullanıcı sansürün her türlüsüne karşıdır.
Siyasal propagandaya karşıtı
Bu kullanıcı Vikipedi'nin siyasal propagandaya alet edilmesine kesinlikle karşıdır.
Şablon:Kullanıcı aL-5
tr Bu kullanıcının ana dili Türkçedir.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-1 Diese Person hat grundlegende Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire en français.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
el-1 Ο χρήστης έχει μικρή κατανόηση της Ελληνικής γλώσσας.
Diğer kullanıcılar
Kişisel
  • Başlangıçta web sitemizi ziyaretiniz için teşekkür ederim Denetçi | Koka11 siz ve sizinle yaptığınız katkılardan görüş ve görüşlerin mükemmelliğiyle ilgili görüşleri ... Düzenlediğim ve oluşturduğum makaleleri ve kategorileri görün. Herhangi bir fikriniz varsa, üzerinde mutabakata varılmış olan bir belleği uygulamaktan çekinmeyin ... Rehberlik ve teknik düzeltmeler için lütfen bu siteyi iznimiz olmadan değiştirmeyin.

Sunmuş olduğum herhangi bir eserim veya bariz müdahale materyalinden herhangi birisi eserinizse ve görünüşe Vikipedi'ye karşı ya da bu materyalin tarafımdan sunumuna karşı olduğumu düşünüyorsanız, bana bu usulsüzlükleri anlatınız. Selamlar: Koka11 Arnavutça Wikipedia kullanıcısı --Koka11 (mesaj) 17.04, 6 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Robot çeviri eklemeyiniz!
Merhaba, Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdirle ve teşekkürle karşılıyorum. Özgür ansiklopedinin gelişmesi ancak sizin gibi kullanıcıların aramıza katılımıyla mümkündür, katkılarınızın bu vesileyle devamını diliyorum. Bununla beraber, lütfen çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ciddi düzeyde ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, hatta hatalı çeviri içerme ve okuyucuyu yanlış bilgilendirme riskine sahip olduklarından hızlı silme kuralları gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, diğer kullanıcılara mesaj atıp yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
SplendidSnowLeopardheyyo! 10.21, 6 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla


Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]