İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:KluxMusic

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Anerka tarafından 1 saat önce Bilgilendirme başlığına

Bilgilendirme

[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Kullanıcı adınızın "KluxMusic", Vikipedi'nin kullanıcı adı politikasına uygun olmayabileceğini fark ettim. Kullanıcı adınızın politikamızı ihlal etmediğine inanıyorsanız, lütfen buraya nedenini açıklayan bir not bırakın. Alternatif bir seçenek olarak, Özel:GlobalRenameRequest sayfasındaki formu doldurarak kullanıcı adı değişikliği talep edebilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Teşekkürler.

Hizmetli için etiket: @Anerka. --78.174.204.63 18.20, 18 Temmuz 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba,
Klux Music ismi bizim plak şirketimizin adı olduğundan dolayı herhangi bir politikayı ihlal etme amacı güdülmemiştir. Bu isim bizim Plak Şirketimize aittir.
Teşekkürler. KluxMusic (mesaj) 18.23, 18 Temmuz 2024 (UTC)Yanıtla
@KluxMusic merhaba,
Vikipedi'de bir kurum veya kuruluşu temsil eden kullanıcı adlarına izin vermiyoruz. Çünkü kullanıcı adları için kabul edilmiş politikamıza aykırı.
Buna ek olarak;
  1. Bir hesabı sadece bir kişi kullanabilir. (Özneyi biz olarak kullandığını fark ettim.)
  2. Vikipedi reklam alanı değildir ve bu kriterleri karşılamayan ya da reklam amaçlı olan sayfalar silinir.
  3. Kendi kuruluşunuzla veya ilişkiniz olan kişi ve kurumlarla ilgili değişiklikler tasvip edilmez, engel ile sonuçlanabilir.
Ansiklopedik girişler yapmak için buradaysan ve politikalara uygun davranacaksan buraya tıklayıp başka bir ad talebinde bulunabilirsin. Adın değişince engelinin açılması için talepte bulunman mümkün. --anerka'ya söyleyin 19.37, 18 Temmuz 2024 (UTC)Yanıtla