Kullanıcı mesaj:Karahallıgtd

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şu sorun nedeniyle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellendi: hesabınız, Vikipedi'nin amacına aykırı olarak reklam veya tanıtım için kullanıldı ve kullanıcı adınız; kullanıcı adı politikasına aykırı bir şekilde hesabın bir işletmeyi, başka bir kuruluşu, grubu veya bir web sitesini temsil ettiğini gösteriyor.

İşletmenizi veya kuruluşunuzu tanıtmak dışında yararlı katkılar yapmayı planlıyorsanız, kullanıcı adınızı değiştirebilir ve engelinizi kaldırtabilirsiniz. Bunu yapmak için öncelikle kullanıcı adı politikasına uygun olarak seçeneğiniz kullanıcı adının başka birine ait olup olmadığını öğrenmek için bu listeye göz atın.

Kabul edilebilir bir kullanıcı adı bulduğunuzda, {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz ve kullanıcı adınızı değiştirmek istediğinize dair bir not}} metnini mesaj sayfasının altına ekleyin. Gerekçenizde şunları yapmalısınız:

  • Engelin nedenini anladığınıza ve engellenmenize neden olan değişiklikleri tekrar etmeyeceğinize bizi ikna edin.
  • Engeliniz kaldırılırsa yapmayı düşündüğünüz katkıları genel olarak açıklayın.
İtirazlar: Engel itiraz rehberini okuduktan sonra hâlâ bir hata yapıldığını düşünüyorsanız mesaj sayfanızın altına {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz.

--Superyetkinileti 09.34, 29 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]

Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Karahallıgtd (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Merhaba. Çalıştığım firma tekstil üzerine üretim yapıyor. Tekstil ile ilgili temel bilgileri açıklayacağım bir sayfa oluşturuyordum ama (bugün sadece fabrika ile ilgili kısa bir metin paylaşmıştım) ilk yapıda önceki sitede bulunan tanıtım yazısını kopyaladığım için yani REKLAM içerikli metin eklemişim. Wikipedia'daki bu reklam durumu ile ilgili bilgim yoktu. Daha önceden tek seferlik bir içerik yayınlamıştım. Sorun olmamıştı. Engel sorunu çözülebilinirse, (yani reklam şeklindeki içerik bilgilerini silinip) ilerleyen günlerde kurallara uygun içerik yayınlamak isterim. Teşekkürler. Webgökkuşağı (mesaj) 10.37, 29 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]

Kabul gerekçesi:

Aşağıya bakınız. ‒ToprakM  18.10, 13 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

@Superyetkin bakabilir misin? ‒ToprakM  18.02, 13 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı adı değiştirildiğinden engel kaldırılmıştır. --Superyetkinileti 18.08, 13 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]