Kullanıcı mesaj:KIRMIZIFAANAHTARI

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Pinar 10:49, 18 Ağustos 2007 (UTC)



Sizden özür dileyerek yaptığınız bazı değiklikleri geri alıyorum. İsterseniz öncelikle Wiki de (yukarıdaki hoşgeldin mesajını izleyerek) madde çalışma sayfalarını gezebilir , deneme tahtasını kullanabilir , bizlere sorular sorabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. euthygenes 22:18, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Sanıyorum yukarıdaki linke göz atmanızda da fayda var. euthygenes 22:22, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Tekrar merhabalar:) Sayfayı olduğu gibi kopyalayıp kullanıcı sayfanıza taşıyabilirsiniz. Biyografinize kabaca göz gezdirdiğim için beni bağışlayın ama emin olunuz ki eğer ansiklopedikse önünde sonunda biz sizi buraya taşırız. Bu arada maddeler silinme kriterlerini sağlamasa bile sizin talebiniz doğrultusunda (yazarın talebi ile Genel:6) silinebilirler. Size tavsiyem (Bu bir arkadaş tavsiyesidir, dilediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz) Sayfa içeriğini kullanıcı sayfanıza aktarınız. Müzikle ilgili diğer maddeleri geliştirmemize yardım etmeniz; size bize ve türk wikipediye çok daha yararlı olacak. Teşekkürler, iyi çalışmalar. euthygenes 22:36, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Yazar talebi[kaynağı değiştir]

Şimdi eğer müsaade ederseniz maddeye Yazarın kendi isteği ile silinmesi için sil şablonu koyacağım. Eğer aynı fikirde değilseniz benim değişikliğimin ardından sayfaya girerek o şablonu kaldırabilirsiniz. Bunun dışında sayfanın sol tarafındaki sekmelerden "son değişiklikler" sekmesine basarak online olduğunu gördüğünüz kayıtlı kullanıcılardan yardım isteyebilirsiniz.(Bu kullanıcılara ben de dahilim) Şimdilik ,iyi geceler , iyi çalışmalar. euthygenes 22:41, 27 Ağustos 2007 (UTC)

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Vikiçizer 11:01, 19 Eylül 2010 (UTC)