Kullanıcı mesaj:KARgA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Büyük bir olasılıkla bir yanlışlık eseri "hoşgeldin" şablonu içeriğini sildiniz. Bilmediklerinizi sormaktan çekinmeyiniz. Tüm kullanıcılar size yardımcı olacaklardır.----M. Kemal Selanikli 15:57, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Pseudomonas aeruginosa 01.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Pseudomonas aeruginosa 01.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:25, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Sakıp Sabancı[kaynağı değiştir]

Emeğe saygım sonsuz. Fakar çıkardığım metin size ait bir yazı değildi. Başka bir siteden aynen kopyalanmış olduğunu gördüm. Vikipedi:Telif hakları sayfasını okumanızı öneririm. Mesele emeğe saygıdan ziyade Vikipedi kuralların uymak ile ilgili. Bunu yanlış anlamanız lazım. Saygılar. --Özgür 13:10, 13 Temmuz 2006 (UTC)

Merhaba, girdiğiniz maddelere uygun kategoriler eklerseniz bulunmaları daha kolay olur. Hatta bu maddelere İnterwiki bağlantılarını eklemeniz daha da iyi olur. Ancak tüm bunları yapmayı bilmiyor iseniz en azından girdiğiniz maddeye {{taslak}} ve {{düzenle|Ağustos 2007}} şablonlarını ekleyebilirsiniz. Bu sayede madde üzerinde çalışılması gerekliliği anlaşılmış olur. Koaly gelsin.--Plenumchamber 13:15, 18 Ağustos 2007 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba KARgA,

Oluşturmuş olduğunuz Starter kültür adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 23:23, 8 Eylül 2010 (UTC)