Kullanıcı mesaj:Josepherdem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Josepherdem, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 06:34, 28 Eylül 2011 (UTC)

kolay gelsin Nazif bey... şunu merak ediyorum... bir yazımı herkes istediği gibi değiştirebilirmi , öyle ise kötü niyetli insanlara karşı metnimi korumak için ne yapmalıyım? Bu imzasız yazı Josepherdem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler öncelikle. Vikipedi'deki içerik sayfalarından bahsediyorsanız; evet tabiki herkes değiştirebilir ve özgür ansiklopedinin amacı budur zaten. Ama kötü niyetli değişiklikler sıkça yaşanıyorsa madde için koruma politikamız gereğince işlemler yapılabilir. Böyle bir durumda sayfa koruma talebinde bulunabilirsiniz. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 06:52, 28 Eylül 2011 (UTC)
Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.
Eldarion 07:20, 28 Eylül 2011 (UTC)

Biyografiler için kayda değerlik kriterlerimizi burada görebilirsiniz. Kayda değerliği buradakine uygun kaynaklar ile ortaya koymadığınız için madde silinmiştir. Vikipedi bir forum değil ansiklopedidir. Ansiklopedik ve kayda değer olmayan içerik burada yer almaz. --Eldarion 07:52, 28 Eylül 2011 (UTC)

sayın yetkili, joseph erdem isimli sayfa ben Avk. Tuna Yılmaz tarafından müvekkil için oluşturulmakta idi. kendisi tanınan bir bilim adamıdır. josepherdem.com.tr veya ozeldedektif.com adreslerinden incelenebilir. lütfen ya sayfayı geri getiriniz yada tekrar oluşturmamıza izin veriniz. kişinin tanınmışlığına saygı rica ederim.

ayrıca eğer kişilerin özgeçmiş girmeleri ego olarak algılanıyor ise bu nedir? http://tr.wikipedia.org/wiki/Bet%C3%BCl_G%C3%B6zel_Ulusal lütfen joseph erdem başlığını açın yada tekrar oluşturmamıza izin verin. kötü niyetli insanların bilgilendirmesindense biz müvekkilin sizin gibi saygın biryerde temsilini istiyoruz. rica ederim. Bu imzasız yazı Josepherdem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tekrar merhaba. Joseph Erdem ve Betül Güzel Ulusal maddeleri kayda değer olmadığı gerekçesiyle silinmiştir. Yukarıda da bağlantısı verilen kişiler için kayda değerlik kriterlerimizi okumanızı tavsiye ederim. Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız veya bir sorunuz olursa hiç çekinmeden ve aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. Nazif İLBEK 10:36, 28 Eylül 2011 (UTC)