Kullanıcı mesaj:Horasanli92

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --NooNEas 18:41, 27 Mart 2010 (UTC)


“Kayıp Armağan”ın hikayesi nasıl başlıyor ve nasıl ilerliyor? gibi başlıklar çok uzun görünmekte. kısaltıp şablonu kaldırırsanız daha iyi olur. NooNEas 18:43, 27 Mart 2010 (UTC)

Değişiklik Savaşı[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu başlığı bilerek kullandım çünkü yapmış olduğunuz son değişikliği daha önce nedenini belirterek geri almama rağmen başka bir gün tekrar değiştirerek onay bekletmişsiniz ancak ilgili kullanıcı arkadaşım yapmış olduğunuz şablondaki değişikliği geri alarak naçizane olumlu katkılarınızı göz önünde bulundurarak vandalizm amaçlı bir değişiklik olarak kabul etmeyerek geri almış. Ancak mesaj sayfanızda başka bir kullanıcının uyarı notu ve mesajı da dikkate alınırsa bu değişiklik savaşına tekrar gitmemenizi rica edeceğim aksi halde vandalizmden ötürü ilgili hizmetlilere bir uyarıda bulunmak zorunda kalacağım. Olumlu bir çok katkınızın yanında ara ara kendinizce doğru kabul ettiğiniz ancak vikipedinin politikaları gereği yapmamanız gereken ısrarcı değişiklikleriniz de mevcut bulunmak da bu yüzden olumlu katkılarınızın devam etmenizi temenni eder eğer bir devriyemiz bir değişikliği sebep göstererek geri alıyorsa önce mesaj atıp bilgi almanızda yarar var mesajımı uzun tuttum ancak değişiklik savaşı en çok vikipediyi zor durumda bırakıyor. İyi akşamlar (Pipapo7 (mesaj) 22:20, 27 Eylül 2013 (UTC))