Kullanıcı mesaj:Hapusss

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Linkte bulunan sayfaya kaynak eklemelisiniz eklemediğiniz sürece girdiğiniz yeni düzenlemeleri reddetmek zorundayım. Kolay gelsin. HasmetlihasmetHasmetlimesaj 16:13, 27 Ocak 2016 (UTC)

Burada tek bilimsel maddelere ağırlık veren ben değilmişim. :) Yerelleştirilmiş bakışım kuramı maddesini gördükten sonra tüm katkılarınıza göz attım. Okunurluğu, anlaşılırlığı arttırmak ve Vikipedi:Vikipedi standartları'nı sağlamak açısından bazı eksiklikleri var.

  • Maddeyi çevirirken ya da yazarken, cümledeki bilgi hangi kaynakta geçiyorsa kaynak hemen oraya konulmalı.
  • İmlaya ve kelimeler arası tek boşluk bırakmaya, biçeme özen gösterilmeli.
  • Maddede geçen terimlere, kavramlara, konulara link verilmeli.
  • Gerekiyorsa bilgi kutusu, maddenin konusu ile ilgili hâlihazırda mevcut olduğu bilinen şablonlar varsa o şablonlar eklenmeli.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gerekirse maddeleri birlikte de düzenleriz, çünkü değerli maddeler ve eksikleri olmasa daha da değerli olacaklar. Örneğin Max Born maddesi bir sürü şablon almış düzenlenmesi ile ilgili.

Örnek olarak benim yazdığım Bethe formülü maddesine ya da gayet düzgün, -her ne kadar son birkaç yıldır yeni bilgiler eklenmesini ihtiyaç duysa da- seçkin bir madde olan Astrobiyoloji maddesine göz atabilirsiniz. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 17:06, 23 Mayıs 2016 (UTC)