Kullanıcı mesaj:Gunhannet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:09, 28 Şubat 2017 (UTC)


Sayın Sakhalinio,

btmmoda sayfasını ısrarla siliyorsunuz ve silme nedeni olarak resmi site adresi koyamazsınız demişsiniz. Aşağıda yer alan sayfalar ile bizim yaptığımız sayfalar arasındaki farkı anlatın anlayalım. Yaptığınız çıkarcılık ve vandalizm dir. Bana gelen mesaj: [...]

örnek siteler:

Sakhalinio merhaba, izleme listemdeki sayfaların SAS olarak işaretlemesi üzerine dikkatimi çekti. İzninizle bir cevap vermek istiyorum. @Gunhannet merhaba, öncelikle uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim. Kimseyi durduk yere bu şekilde suçlayamazsınız. Eklemek istediğiniz sayfanın silinmiş içeriği kontrol ettiğimde maddenin kayda değer olmadığını gördüm. Size ya da şirketinize bir kasıt bulunmamaktadır. Ayrıca burası şirketinizin reklamını yapabileceğiniz bir platformda değildir. Katkılarınızın şirketinizi Vikipedi'ye eklemekten öteye geçmesini dilerim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 07:36, 4 Mart 2017 (UTC)
Merhaba @Taysin,
öncelikle bu cevapları yazdan benim yazdıklarımı iyi okuyun ve anlayın. Btmmoda sayfasını siliyorsunuz, örnek verdiğim sayfaları neden silmiyorsunuz onu cavplayın. Sonra bana yazın. Dürüst olmak olaylara tarafsız bakmaktan geçer, doğru sualllere doğru cevapları vermekten geçer. Bu imzasız yazı Gunhannet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Tekrar merhaba, önceki mesajımda da belirtmiştim. Eklemek istediğiniz sayfa kayda değer değil. Kayda değerlik temel olarak "Bir konu kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir." şeklinde anlatılabilinir. Daha fazlası için ilgili politika sayfasını okuyabilirsiniz. Kayda değer konuya sahip olmayan maddeler silinir. Eposta mesajınızda belirttiğiniz kullanıcıyı savunma nedenim, haksız yere kendisine ithamlarda bulunuyorsunuz. Lütfen kullanıcı sayfalarını değiştirmeyiniz. Mesaj sayfalarında 4tilde ile (~~~~) imzanızı atınız. --taysin (mesaj) 08:37, 4 Mart 2017 (UTC)
Merhaba, yazdıklarımı okuduğunuzu, okuduğunuzu da anlayabildiğinizi umuyorum. Mesaj sayfalarında 4tilde ile (~~~~) imzanızı atınız. Eklemek istediğiniz sayfa kayda değer bir konuya sahip değil. Diğer siteler kayda değer bir konuya sahip. Sizin şirketinizin maddesi ile diğer maddeler arasındaki fark ise onlar kayda değer, sizin eklemek istediğiniz madde kayda değer değil. Onlar silinmez çünkü kayda değer, sizin şirketinizin maddesi silinir çünkü kayda değer değil. İlgili politikayı en az 1 (bir) kere okursanız siz de şirketinizin Vikipedi için kayda değer bir içeriğe sahip olmadığını göreceksiniz. Umarım bir kez daha aynı soruyu sormazsınız. --taysin (mesaj) 09:37, 4 Mart 2017 (UTC)
Politikayı okumuş olsaydınız kriterlerin yukarıda saydıklarınız olmadığını görürdünüz. Burası şirketinizin reklamını yapabileceğiniz bir platform değil, şirketiniz Vikipedi için kayda değer değil. Şirketiniz başka güvenilir ikincil kaynaklarda işlenmiyor. Bu başlı başına yeterli, ve kayda değer olmadığını gösterir. --taysin (mesaj) 10:15, 4 Mart 2017 (UTC)

Vandalizm nedeniyle erişiminiz 24 saat süreyle engellenmiştir. Herhangi bir yapıcı katkıda bulunmadan bu değişiklikleri sürdürmeniz durumunda bir sonraki engeliniz süresiz olacaktır.

Vito Genovese 10:56, 4 Mart 2017 (UTC)