Kullanıcı mesaj:Görükle

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 3 yıl önce Nisan 2021 başlığına
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - --Zaitsév 09:55, 17 Şubat 2017 (UTC)

Bosch Kombi[kaynağı değiştir]

Dur ikonu

Lütfen Vikipedi'de asparagas madde oluşturmayın veya eklemeyin. Vikipedi içeriğinin ne kadar doğru olduğu ile ilgileniyorsanız, daha yapıcı bir test yöntemi; halihazırda Vikipedi'de bulunan yanlış ifadeleri bulmaya çalışmak ve mümkünse bunları düzeltmek olacaktır. Lütfen Vikipedi'yi aksatmayın. Vikipedi'yi ısrarla aksatmanız durumunda, değişiklik yapmanız engellenebilir veya başka yaptırımlar uygulanabilir. Bu proje hakkında daha fazla bilgi edinmek ve yapıcı bir şekilde nasıl katkıda bulunabileceğinizi öğrenmek için Vikipedi'nin temel taşına göz atabilirsiniz. Teşekkürler.

HaythamKenwai (mesaj) 20.33, 13 Nisan 2021 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'yi reklam amacıyla kullanmaya son vermemeniz durumunda erişiminiz engellenecektir.

Vito Genovese 07:19, 31 Mart 2017 (UTC)

Nisan 2021[kaynağı değiştir]

Uyarı simgesi Vikipedi'de işleyişi aksatıcı değişiklikler yapmaya lütfen son verin. Tanıtım veya reklam amaçlı içerik eklemeye devam ederseniz, değişiklik yapmanız engellenebilir. --Dr. Coalmesaj 21.34, 13 Nisan 2021 (UTC)Yanıtla