Kullanıcı mesaj:Freedomhunter

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sanal dunyada ozgurluklere ve insani degerlere saldirilarin pesinde

Vy kak nauchili Ruskiy yazyk? --Timurberk 21:36, 9 Şubat 2006 (UTC)

Tovarişç Freedomhunter gavarit' po Russkiy nyet. On tol'ko mayu stranitsu podrajal. :) :) :) --cretanforever 22:02, 9 Şubat 2006 (UTC)

Умер воробушек, и ничем не воскресить его...

Çıkaramadım, pardon! --cretanforever 22:26, 9 Şubat 2006 (UTC)


esli ty strannik, lyudi - chuzhie.

ogren de gel derler!

Ali: Yanlış anlama var! Kişiyi çıkaramadım! Gelecek katkılarınızla çıkaracağım herhalde. Halklar konusunda da, i) evveliyatı okuyunuz, ii) halk aşağılamam sözkonusu değil, bir kerelik şakaydı, kestim zaten, iii) herkes şaka eleştiri kaldırabilmeli (bunu Türklere hitaben sık sık söylüyorlar da, hatırlatayım dedim:). Sadece polemik yoluyla var olabilen profillerden değilim (sözüm kimseye değil, ama katkılarınızı bekliyorum), üstelik bayıyor beni. Wikiye hoşgeldiniz, başarılar ! --cretanforever 22:40, 9 Şubat 2006 (UTC)

FreedomHunter: Olaylara daha degişik açidan bakiyoruz bu kesin. Türkiye gibi bir ülkede hakim ulusdan beklentiler ile, ezilen bir ulustan beklentiler farkli olmali. Ben Kürd değilim, bunu belirteyim ki konuya bakisimda o yonde bir yanilma olmasin. Sizin meseleyi bir kenara koyalim once. O "şaka" yi yaptiginiz sayfada "Kurdistan" denmesine karsi uygulanan vandalizme bir bakin once. Wiki ile Viki arasindaki farki gorebiliyor musunuz?

Vikipedi'ye ne gibi katkilar yaparim, bunu elbette degerlendiririm ama bu yonde harcayacak malesef onlarca saatim yok.

Simdilik iyi gunler.

Ali: Zen ve Motorsiklet Bakımı Sanatı --cretanforever 22:52, 9 Şubat 2006 (UTC)

FreedomHunter: Pirsig'in nasil birisi oldugunu da bilmen gerek o zaman.

Ali: Burda bi cigara yakmam lazım şimdi. Bakkala gidip gelene kadar her daim değerli (ve muammalı) şahsınızı ve Pirsig'i düşüneceğime emin olabilirsiniz. --cretanforever 23:23, 9 Şubat 2006 (UTC)

FreedomHunter: Cretanforever, yukarida bir paragraf sayilabilecek bir not dustun, her bir maddesine onlarca satirlik soz edilebilir. Ama cok basitce; herkesin benim sakalarimi kaldirmasini beklemektense (bu bir beklentidir ve katilmam, veya onlari buna zorlamak, mecbur sanmaktansa - bu daha da kotu- ) digerlerinin degerlerine saygi duymayi ve dikkatli olmayi yeglerim. --freedomhunter 23:37, 9 Şubat 2006 (UTC)

Ali: Ne bileyim ben? Adam vikipedi kariyerine (evveliyatı varsa bilemem, bahsim Frhntr'dan) benim verdiğim bir takım mesailerin kitap mı çeviri mi olduğuyla uğraşarak başlamış. Derdi bu! Dertli bişeye benziyo. Kendime bakıyorum da, ben o şakayı (yuvarlak hesap) 3 aydan, 200 makaleden sonra yapmıştım. Tekrarla, şakadan önce de muhteviyat vardı. Zen'den kastım oydu. Zen'de tevazu var Pirsig'den önce! Bi de ne yarışması anlamadım. Il est a cote de la plaque, ma foi! --cretanforever 00:00, 10 Şubat 2006 (UTC)

FreedomHunter: Cumleye "Ne bileyim ben" diye basladigina gore bir soru sorulmusa benziyor. Ustelik coklu bir sohbet icinde degiliz ki, kime soyluyorsun - ben Freedomhunter - ile konusurken, benden 3. kisi gibi bahsediyorsun. Ote yandan vikipedi bir kariyer yapma yeri degil benim icin. "Dertli bisey" olma konusunda ise seni kendinle basbasa birakiyorum. Qui Quoi ?

FreedomHunter: Bir insan (merak ediyorum) neden cevirmenlik yaptigi bir kitabi kendi yazmis gibi gostermek ister? Sero'nun sayfasinda yazdiklarini gorunce bir baktim, kitap yazari (hem de iki tane) insan boyle bir "saka" yapiyor. Gidip sayfasina goz atinca gordum ki, adam cevirdigi kitaplari "birinci kitabim, ikinci kitabim" diye yaziyor. Bu bir mutevazi, hem de "Zen" mutevaziligi. Devam edecegiz... FH

Ali ve Başkan[kaynağı değiştir]

Kendi adına düzenlediği sayfada ilginç bir resim var. Belediye baskanı bir konuşma yapıyor, Ali de hazirol pozisyonunda kenarda bir yerde. Belediye başkanının yanında bir bayrak direğide olabilirdi. :-)) Mütevazı Ali bu resmi niye koymus acaba?

Neyse dedim ya, devam edeceğiz.. FreedomHunter

Ali bey icin uzuldum bugun. O kadar dagitmis ki, tartisma sayfasi silinecek sayfalara dahil olmus :-) FreedomHunter

Bir bilgisayarim var, ucuz mucuz aldik, uzerinde ing wind XP var, simdi Ali beyi uzmemek icin Turkce Windows yuklemek gerekiyor ama biraz bekleyecek. Butcem musait degil :-)

Ali bey, kitaplarin yazariyim demedim ki diyor. Guler misiniz aglar misiniz? Polemik sevmeyeyen ve polemikle var olmayi reddeden Ali bey... Acep neden kitaplari ceviri diye belirtmez? Pekala, o resim nedir Zen mutevazi Ali bey? Ne demek istiyorsunuz bu resimle? 100 unlu Turk buyugunden birisimi oldunuz? Oyle ya, Izmir Boyyuk Sehir BB ile bir resim. Bayrak diregi de olsan olur... Unlu olmak degil mi mesele.. :-)

Simdilik bu kadar... FreedomHunter (Meshur olmak isteyenlere deva)

Karşılıklı atışma[kaynağı değiştir]

cretanforever ve FreedomHunter. Sadece ve sadece Ansiklopedi yazmak amacı ile bulunduğumuz bu ortamda birbirimizle atışarak bir yere varılamayacağı kesin. Vikipedi kişisel atışmaları onaylamıyor. Bu tututumunuzu devam ettirmemenizi rica ediyorum. --Dbl2010 02:54, 13 Şubat 2006 (UTC)

uzun bir süre yogun islerim oldugumdan fazla viki ye giremedim. Bence bu kendince katkida bulunan sözde arkadasi fazla önemsemeye gerek yok. Kendine bazi seyler uymayinca, seviyesini ortaya cikaran sözler kullaniyor, eger gercekten samimi olarak bu kullanici hakkinda sorusturma actirmak istiyorsan, destegim vardir. basarilar.Sero 16:26, 15 Şubat 2006 (UTC)


VikiBuluşma[kaynağı değiştir]

İlginize, bilginize: Vikipedi:Buluşma/İstanbul (17 Kasım 2006).

Tartışılacak konular: "21 Aralık Wikipedia paneli", "Wikimania 2008"

--Cat out 20:52, 9 Kasım 2006 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:53, 21 Haziran 2007 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Freedomhunter,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:37, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Freedomhunter,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...